search
ΠΕΜΠΤΗ 02.05.2024 09:22
MENU CLOSE

Ο Κάρολος ήταν τελικά αυτός που ανησυχούσε για το χρώμα του μωρού των Χάρι και Μέγκαν

29.11.2021 16:18
meghan-harry-new

Όταν έφτανε η ώρα να γεννήσει η Μέγκαν Μαρκλ είχαν κυκλοφορήσει οι κακές οι γλώσσες πέριξ του παλατιού πως κάποιο μέλος της βρετανικής βασιλικής οικογένειας, ανησυχούσε για το τι χρώμα θα ήταν το μωρό.

Ένα νέο βιβλίο αποκαλύπτει πως τελικά ήταν ο πρίγκιπας Κάρολος.

Σύμφωνα με μια καλά τοποθετημένη πηγή στο νέο βιβλίο του συγγραφέα Κρίστοφερ Άντερσεν, «Brothers And Wives: Inside The Private Lives of William, Kate, Harry and Meghan» που θα κυκλοφορήσει την Τρίτη, οι εικασίες του πρίγκιπα Καρόλου σχετικά με τον τόνο του δέρματος των μελλοντικών παιδιών του Χάρι και της Μέγκαν ήταν αυτές που άθελά του πυροδότησαν τη ρήξη μεταξύ του ζευγαριού και της βρετανικής βασιλικής οικογένειας.

Όχι βέβαια ότι δεν ήταν γνωστό οτι κανείς δεν καλό-έβλεπε την Μέγκαν Μαρκλ.

Την αποκάλυψη για την ανησυχία του χρώματος που θα ο Άρτσι την έκανε η δούκισσα του Σάσεξ σε συνέντευξή της στην Όπρα Γουίνφρεϊ. Κατά την διάρκεια της συνέντευξης στην Όπρα η Μέγκαν με μητέρα Αφροαμερικανή και πατέρα λευκό, είχε αποκαλύψει πως στη βασιλική οικογένεια υπήρξε ανησυχία για το χρώμα του μωρού που θα έφερνε στον κόσμο όταν εκείνη ήταν έγκυος στον Άρτσι. «Υπήρξαν ανησυχίες και συζητήσεις για το πόσο σκούρο θα είναι το χρώμα του όταν θα γεννηθεί… Επρόκειτο για συζητήσεις που η οικογένεια είχε με τον Χάρι», είχε δηλώσει.

Χάρι - Μέγκαν: Ο Άρτσι στην πρώτη του περιοδεία με τους γονείς του - Media

Το ρατσιστικό σχόλιο του πρίγκιπα Καρόλου

Όπως αναφέρεται στο νέο αυτό βιβλίο και σύμφωνα με την παραπάνω πηγή, στις 27 Νοεμβρίου 2017- την ίδια ημέρα που ανακοινώθηκε επίσημα ο αρραβώνας του πρίγκιπα Χάρι και της Μέγκαν Μαρκλ- ο πρίγκιπας Κάρολος καθώς έπαιρνε το πρωινό του, ψιθύρισε στη σύζυγό του Καμίλα: «Αναρωτιέμαι πώς θα είναι τα παιδιά τους». Η πηγή πρόσθεσε πως η Καμίλα «αιφνιδιάστηκε κάπως» από την ερώτηση και απάντησε: «Λοιπόν, απολύτως υπέροχα, είμαι σίγουρη». Χαμηλώνοντας όμως τη φωνή του, ο Κάρολος συνέχισε ρωτώντας: «Αυτό που θέλω να πω είναι, πώς νομίζεις ότι θα είναι το χρώμα των παιδιών τους;».

Φυσικά, μετά την αποκάλυψη αυτών των λεπτομερειών, ένας εκπρόσωπος του πρίγκιπα Καρόλου έσπευσε να αρνηθεί τα πάντα στη New York Post: «Αυτό είναι αποκύημα φαντασίας και δεν αξίζει περαιτέρω σχόλιο».

Παραποιήθηκαν τα λόγια του Καρόλου;

Ο συγγραφέας όμως του νέου αυτού βιβλίου, θέλοντας να υποβιβάσει το γεγονός, αναφέρει πως τα λεγόμενα του πρίγκιπα Καρόλου, τα οποία ειπώθηκαν από περιέργεια, διαστρεβλώθηκαν από δόλιους αυλικούς, οι οποίοι έδωσαν ρατσιστικό χαρακτήρα. Σύμφωνα με τον Άντερσεν, τη στιγμή που τα λόγια αυτά είχαν φτάσει στα αυτιά του Χάρι και της Μέγκαν, είχαν πάρει τοξικές διαστάσεις και οδήγησαν μάλιστα και στην οριστική ρήξη του ζευγαριού με την βασιλική οικογένεια.

Μάλιστα, ο συγγραφέας κατηγορεί για όλα αυτά μια ομάδα υψηλού επιπέδου συμβούλων του παλατιού, τους γνωστούς ως «Άνδρες με τα γκρι». «Το ερώτημα που έθεσε ο Κάρολος απηχούσε με λιγότερο αθώο τρόπο σε όλες τις αίθουσες του παλατιού του Μπάκιγχαμ», γράφει ο Άντερσεν, περιγράφοντας τους ψιθύρους μιας ελιτίστικης κλίκας, η οποία εκείνη την περίοδο συζητούσε το «πώς θα φαίνεται η βασιλική οικογένεια στον έξω κόσμο όταν το αίμα της αναμιχθεί με αφρικανοαμερικανικό αίμα».

Σημειώνεται πως πρώτη η πριγκίπισσα Νταϊάνα είχε αναφερθεί στους «άνδρες με τα γκρι», τους ανώτατους αξιωματούχος του παλατιού που παρακολουθούσαν κάθε της κίνηση.

Το βιβλίο αναφέρει πως ο Χάρι διαμαρτυρήθηκε στον πατέρα του και ο Κάρολος, με τον τελευταίο να απαντά πως δείχνει υπερβολική ευαισθησία για το θέμα. Μετά την συνέντευξη – βόμβα των Σάσεξ στην Όπρα, ο πρίγκιπας Ουίλιαμ ερωτηθείς για το συγκεκριμένο θέμα χαρακτήρισε αγένεια και απρέπεια το να ρωτάει κάποιος για το χρώμα του μωρού, τονίζοντας ταυτόχρονα πως τα μέλη της οικογένειας πάντως δεν είναι ρατσιστές.

Διαβάστε επίσης:

Αιμιλιανός Σταματάκης: Ποιος είναι ο αντικαταστάτης του Άρη Σερβετάλη στον «Ρινόκερο» (Video)

Μιχάλης Ζαμπίδης: Η στιγμή που «τσακώνει» τους διαρρήκτες να μπαίνουν στο σπίτι του (Video)

Θέμης Αδαμαντίδης: Τροχαίο και τραυματισμός για τον τραγουδιστή

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 02.05.2024 09:21