search
ΤΡΙΤΗ 21.05.2024 03:28
MENU CLOSE

Τηλεθέαση debate ΚΙΝΑΛ: Έπεσε πάνω στα θωρηκτά μυθοπλασίας

30.11.2021 15:53
debate-kinal-new

Ποιο ΚΙΝΑΛ; Ποιο debate υποψηφίων; Για αρχή της εβδομάδας και όταν τα επεισόδια των «θωρηκτών» μυθοπλασίας είχαν ρεπό το ΠΣΚ (με εξαίρεση τη «Γη της ελιάς») πολλά περιθώρια (τηλεθέασης) δεν υπάρχουν.

Με μια πρώτη ματιά στα «καρδιογραφήματα» των καναλιών από τη Nielsen audience Measurement το σίριαλ «Η γη της ελιάς» του Mega είχε ανώτατο μερίδιο γύρω στο 32% (σημειώθηκε λίγο πριν την ολοκλήρωση του επεισοδίου). Η απόδοση του έτσι κι αλλιώς από την έναρξη του κυμάνθηκε σε υψηλά επίπεδα. Άρχισε περίπου στο 23 και κάτι% και  τελείωσε κάπου εκεί στο 32%.

Στον Alpha o «Σασμός» άρχισε στις 21.00 (όπως και η «Γη της ελιάς») και τελείωσε λίγο πριν από τις 23.00. Στο μεταξύ και λίγο πριν αρχίσει το debate του ΚΙΝΑΛ στην ΕΡΤ1 ο δείκτης της Nielsen είχε πάει στο 29% (μερίδιο πάντα) που ήταν και το καλύτερο του. Στο φινάλε του επεισοδίου, εκεί γύρω στις 22.40 ο δείκτης σταμάτησε λίγο κάτω από το 10%.

Σχεδόν ταυτόχρονα με την έναρξη της έκτακτης πολιτικής εκπομπής προεκλογικής επικαιρότητας της ΕΡΤ, άρχιζε η προβολή επεισοδίου της σειράς «Άγριες μέλισσες» στον Αντ1.

Η σειρά παρέλαβε τηλεθέαση από το «Game of Chefs» κάπου στο 6,5% (μερίδιο), ανέβασε το δείκτη του σταθμού στο 20% και κάτι και στο τελείωμα του, κατά τις 23.50 το μερίδιο του σταθμού ήταν μεταξύ 10,5% και 11,5%.

Το «καλύτερο» στο prime time της ΕΡΤ1

Στην κρατική ΕΡΤ το debate των υποψηφίων για την προεδρία του ΚΙΝΑΛ άρχισε στις 22.00. Σύμφωνα με τα δεδομένα της Nielsen ήταν το «καλύτερο» του σταθμού στο prime time της χθεσινής ημέρας. Είχε σταθερότητα στην απόδοση του με βαθμιαία ανοδική τάση, ο δείκτης τηλεθέασης έδειξε το- ανώτατο- 10% και κάτι γύρω στις 23.30 και «έκλεισε» περι του 8,5%.

Με όσα προηγήθηκαν στο κόμμα θα περίμενε κάποιος περισσότερη προσέλευση στη συχνότητα της ΕΡΤ1. Ωστόσο κάτι τέτοιο δεν συνέβη.

Έχει τη σημασία του το στοιχείο ότι ο πολιτικός λόγος καιρό τώρα έχει μετακυλιστεί στις πολύ πρωινές εκπομπές, που δόξα τω Θεώ, είναι πολλές, οι πολιτικοί έχουν περισσότερες επιλογές και δυνατότητες τηλεοπτικής εμφάνισης, αμιγώς πολιτικά τοκ σόου τα κανάλια δεν θέλουν ίσως και διότι ούτε και οι ίδιοι οι πολιτικοί ενδιαφέρονται για αυτά, ουσιαστικές τηλεοπτικές συνεντεύξεις δεν γίνονται, οι τηλεθεατές- πολίτες έχουν ενημέρωση και μέσα από άλλες πηγές ενημέρωσης και υπάρχει μια εδραιωμένη αντίληψη ότι οι πολιτικοί θα μιλήσουν για εκείνα που θέλουν.

Διαβάστε επίσης:

Νικολέττα Ράλλη: Ήταν στον αέρα για 2 λεπτά εν αγνοία της – Την ειδοποίησε με μήνυμα η μητέρα της! (Video)

Γιώργος Καραϊβάζ: Εξώδικο στις «Αλήθειες με τη Ζήνα» από την μητέρα και την αδερφή του δημοσιογράφου

ΕΡΤ: Είναι η Έλλη Στάη η παρουσιάστρια που ψάχνουν για πολιτική εκπομπή;

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 21.05.2024 02:46