search
ΚΥΡΙΑΚΗ 05.05.2024 12:28
MENU CLOSE

Το Mega βγάζει… Ρίζες

30.11.2021 20:41
eythimiadis-new

Έγινε γνωστός από το Mega ως Αντώνης Καλούδης στην θρυλική σπαρταριστή ηθογραφική κωμωδία «Ντόλτσε βίτα» το πολύ μακρινό 1995.

Ο Θανάσης Ευθυμιάδης επιστρέφει στο κανάλι μέσα από το οποίο αναδείχθηκε και έπειτα από αποχή ετών, παίρνει θέση μπροστά στην κάμερα.

Θα συστηθεί με έναν διαφορετικό ρόλο. Θα παρουσιάσει σειρά ντοκιμαντέρ με θέμα την ευζωία και την αγάπη για τη φύση και θα έχει τίτλο «Ρίζες».

Έχοντας επιλέξει τα τελευταία χρόνια έναν διαφορετικό τρόπο ζωής κοντά στο φυσικό περιβάλλον, θα μυήσει στα μυστικά της ευεξίας και της φυσιολατρείας, καθώς και σε νέες όσο και αρχαίες πρακτικές που έχει μελετήσει και εφαρμόσει ο ίδιος, ώστε να κάνουμε μια στροφή 180 μοιρών και στη δική μας καθημερινότητα.

Με οδηγό τον Θανάση Ευθυμιάδη, οι τηλεθεατές της εκπομπές θα ταξιδεύουν σε όλη την Ελλάδα, θα έχουν την ευκαιρία να περπατήσουν νοερώς σε δάση, να κάνουν διαλογισμό, να γνωρίσουν βιολογικούς καλλιεργητές και να αφουγκραστούν τους αλληλένδετους δεσμούς της φύσης και της ζωής.

Αγρότες, θεραπευτές, καλλιτέχνες και άνθρωποι που άφησαν την πόλη για να ζήσουν στην επαρχία μιλούν στις «Ρίζες» και παρουσιάζουν τα δικά τους μυστικά και βιώματα.

Η σκηνοθεσία των επεισοδίων είναι των Μιχάλη Αριστομενόπουλου και Νίνας Μαρίας Πασχαλίδου.

Διαβάστε επίσης

Μαρίνα Πατούλη: Ξεσπά κατά συμμετεχόντων στο ριάλιτι μουσικής και ζητά να μη μιλούν εκ μέρους της

Survivor: Ποιοι είναι οι δύο πρώην ποδοσφαιριστές που θέλει διακαώς ο Ατζούν για το reality

Λουκασένκο: Θα ζητήσω πυρηνικά από τον Πούτιν αν το ΝΑΤΟ φέρει τέτοια όπλα στην Πολωνία

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΚΥΡΙΑΚΗ 05.05.2024 12:27