search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 10.05.2024 22:54
MENU CLOSE

«Mega Καλημέρα» – Σάββας Πούμπουρας: «Έπεφτα για ύπνο κι έλεγα: “Ας μην ξυπνήσω”» (Video)

30.11.2021 11:50
SAVAS-POYMPOYRAS-NEW

Για τη δύσκολο περίοδο που βίωσε «βυθισμένος» στο αλκοόλ μίλησε ο Σάββας Πούμπουρας, κάνοντας λόγο για ένα χρονικό διάστημα ιδιαίτερα σκοτεινό.

Καλεσμένος στην εκπομπή «Mega Καλημέρα», ο παρουσιαστής ανέφερε ότι την περίοδο εκείνη ένιωθε ότι είχε φτάσει στον πάτο ψυχολογικά, ενώ πέφτοντας να κοιμηθεί το βράδυ, προτιμούσε να μην ξυπνήσει το πρωί.

Όπως επισήμανε, η καθημερινότητα και οι διάφορες δυσκολίες της τον είχαν οδηγήσει σε μια άσχημη κατάσταση από την οποία έχει, πια, αποδεσμευτεί διαβάζοντας βιβλία, ακολουθώντας σεμινάρια και κάνοντας ψυχοθεραπεία.

«Έπεφτα κάθε βράδυ για ύπνο κι έλεγα “εντάξει ας μην ξεπνήσω αύριο, ας μη φάω πάλι όλο το ενοχικό και το άγχος του πρωινού που σηκώνομαι. Πρέπει να είμαστε ευγνώμονες γι’ αυτά που έχουμε, αλλά το μυαλό μας παίζει σκοτεινά παιχνίδια. Συνεχώς σε βάζει σε μια διαδικασία να σκέφτεσαι ότι δεν είσαι καλά, ότι κάτι σου λείπει, ότι κάτι δε γίνεται σωστά» είπε μεταξύ άλλων.

Διαβάστε επίσης:

Λιονέλ Μέσι: Κατέκτησε την Χρυσή Μπάλα για 7η φορά

«House of Gucci»: Οι κληρονόμοι του Οίκου απειλούν να προσφύγουν στα δικαστήρια κατά της ταινίας

Τζούλια Ρόμπερτς: Η σπάνια φωτογραφία με τα δίδυμά της – «17 από τα πιο γλυκά χρόνια της ζωής μου»

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 10.05.2024 22:50