search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 13:59
MENU CLOSE

Βασιλείου για την μεταφυσική εμπειρία που έζησε: «Μιλούσα πάνω από τον τάφο και κουνήθηκε η φωτογραφία της νεκρής» (Video)

30.11.2021 11:42
vasileiou_new

Συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης έδωσε στο «ΜEGA Καλημέρα» ο Γιάννης Βασιλείου, όπου μεταξύ άλλων μίλησε και για τη σχέση του με το γιο του Γιώργο Αλκαίο.

Αυτό που έκανε ιδιαίτερη εντύπωση στη συνέντευξη που έδωσε είναι ότι πέραν από το γεγονός ότι ήταν πολύ κοντά στο να γίνει ιερέας, έζησε και μία τρομερή μεταφυσική εμπειρία.

«Πήγα να δω στο νεκροταφείο μια κοπέλα που είχε σκοτωθεί σε δυστύχημα, της μίλαγα. Της έλεγα “βρε Μαρία, που πήγες, γιατί έτρεχες;” και βλέπω τη φωτογραφία της και κουνιόταν. Μεσημέρι, δεν κουνιόταν φύλλο. Κατάλαβα πως μου μιλούσε», ανέφερε ο ίδιος.

Για τις επιτυχίες του

«Έγραψα μετά το ‘Καμπριολέ’ και άλλα τραγούδια. Έγινα διάσημος με το “Καμπριολέ”, αλλά είμαι απλό παιδί. Όλα μου τα λεφτά πήγαν στα ιδιωτικά σχολεία για τα τρία παιδιά μου», είπε για μία από τις μεγαλύτερες επιτυχίες του.

Για τις θαυμάστριες

«Ακόμα με φλερτάρουν οι θαυμάστριές μου. Δεν παύει αυτό. Οι θαυμάστριες μού έπαιρναν τα ρούχα, έγραφαν το όνομά μου τατουάζ στα χέρια και τα πόδια», είπε ο Γιάννης Βασιλείου σχετικά με τις εκδηλώσεις θαυμασμού στο πρόσωπό του.

Για το γιο του Γιώργο Αλκαίο

Μιλώντας για τη σχέση του με το γιο του, επίσης τραγουδιστή, Γιώργο Αλκαίο, ο ίδιος είπε ότι «Η σχέση μου με το Γιώργο είναι μια χαρά, δεν τον βλέπω καθόλου, είναι συνέχεια στη Μήλο και αυτή την εβδομάδα θα κάνει come back τηλεοπτικό. Τον καμαρώνω από μικρό παιδί. Έχει κάνει πολλά πράγματα ο Γιώργος. Με το Γιώργο δε μοιάζουμε καθόλου, εγώ είμαι ήρεμος, εκείνος είναι… νευρόσπασμα».

Διαβάστε επίσης:

«House of Gucci»: Οι κληρονόμοι του Οίκου απειλούν να προσφύγουν στα δικαστήρια κατά της ταινίας

Τζούλια Ρόμπερτς: Η σπάνια φωτογραφία με τα δίδυμά της – «17 από τα πιο γλυκά χρόνια της ζωής μου»

«House of Gucci»: Ενοικιάζεται η βίλα που γυρίστηκε η ταινία

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 13:59