search
ΠΕΜΠΤΗ 02.05.2024 08:38
MENU CLOSE

Κύπελλο Ελλάδας: Ο Λεβαδειακός υπέταξε τον Ολυμπιακό με 3-2 (Video)

01.12.2021 20:37
olympiacos_kipello

Ένα κάκιστο απόγευμα για τον Ολυμπιακό με τον Λεβαδειακό και με ήττα με 3-2 στη Λιβαδειά για το Κύπελλο. Ο Ολυμπιακός που για πρώτη φορά χάνει από ομάδα κατώτερης κατηγορίας στο Κύπελλο μετά τις 27 Οκτωβρίου του 2009.

Είχε χάσει τότε 3-1 σε μονό ματς από τον Πανσερραϊκό στο Κύπελλο και δεν είχε βρεθεί έτσι στις τοπ 16 ομάδες του θεσμού καθώς αποκλείστηκε. Θα μπορούσε να είχε κάνει ένσταση καθώς για 2 λεπτά ο Πανσερραϊκός δεν τήρησε το 6-5 (τη σωστή αναλογία Ελλήνων στην 11άδα) αλλά δεν το έκανε.

Επίσης ο Ολυμπιακός δέχθηκε τρία γκολ σε αγώνα Κυπέλλου από ομάδα της περιφέρειας ή γενικότερα χαμηλότερης κατηγορίας, μετά από οκτώ και πλέον χρόνια. Στις 30 Οκτωβρίου 2013 είχε νικήσει 5-3 τον Φωκικό στην Άμφισσα.

Ο Ολυμπιακός ξεκίνησε το ματς με μία πειραματική 11άδα: βασικός γκολκίπερ ο Κρίστινσον, άμυνα με Μάρκοβιτς, Σεμέδο, Ανδρούτσο και Αποστολόπουλο, Σουρλής και Κούντε στον άξονα, ο Μπα πίσω από τον φορ Τικίνιο και στα δύο άκρα οι Ονιεκούρου και Βρουσάι.

Διαβάστε επίσης

Θεσσαλονίκη: Αρνητές υποδύθηκαν τους αστυνομικούς και έκαναν έλεγχο σε χώρο διενέργειας rapid test

GNTM 4: Ο ρομαντικός διάλογος Όλγας-Στυλιανού – «Θα φέρω δαχτυλίδι στον τελικό» (Video)

Κορωνοϊός: Ρεκόρ ασθενών στις ΜΕΘ της Αυστρίας – Δραματική η κατάσταση, γίνεται διαλογή ασθενών

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 02.05.2024 08:38