search
ΣΑΒΒΑΤΟ 04.05.2024 12:45
MENU CLOSE

Ολυμπιακός: Αποστολή για Λεβαδειακό με Σεμέδο

30.11.2021 17:56
roubern_semedo

Ο Πέδρο Μαρτίνς ανακοίνωσε την αποστολή με την οποία ο Ολυμπιακός θα αντιμετωπίσει τον Λεβαδειακό στο Κύπελλο (Τετάρτη 1/12, 17:00) για τους «16» και σε αυτήν συμπεριλαμβάνεται ο Ρούμπεν Σεμέδο.

Ο Πορτογάλος στόπερ συμπεριλαμβάνεται σε αποστολή για πρώτη φορά μετά το περιστατικό που είχε προ μηνών με την καταγγελία εις βάρος του.

Πλέον ο Ρούμπεν Σεμέδο βρίσκεται σε αποστολή για πρώτη φορά μετά τον επαναληπτικό με την Λουντογκόρετς, για τον τρίτο προκριματικό γύρο του Champions League.

Το τελευταίο διάστημα ο Πορτογάλος συμμετείχε στις προπονήσεις του Ολυμπιακού και πλέον ο Μαρτίνς αποφάσισε να τον συμπεριλάβει και σε αποστολή. Το αν θα του δοθεί χρόνος συμμετοχής μένει να φανεί.

Το σίγουρο είναι ότι ο Μαρτίνς τον υπολογίζει και τον θέλει, ωστόσο θυμίζουμε ότι ο παίκτης βρίσκεται στο στόχαστρο ξένων ομάδων και ειδικά της Πόρτο που πιέζει για να αποκτήσει τον Σεμέδο.

Αναλυτικά η αποστολή:

Κρίστινσον, Τζολάκης, Καραργύρης, Ανδρούτσος, Νίκολιτς, Μπαγκαλιάνης, Σεμέδο, Μάρκοβιτς, Αποστολόπουλος, Κίτσος, Σουρλής, Κωστή, Ξενιτίδης, Κούντε, Μπουχαλάκης, Ονιεκουρού, Λόπες, Μαρίνος, Βρουσάι, A. Μπα, Τικίνιο.

Διαβάστε επίσης

Κορωνοϊός: 88 θάνατοι και 7.486 νέα κρούσματα – Στους 664 οι διασωληνωμένοι

Τσίπρας: Σαμποτέρ του εμβολιασμού ο Μητσοτάκης – Να δοθούν θετικά, ακόμη και οικονομικά κίνητρα

Θεσσαλονίκη: 16χρονη έβαλε τέλος στη ζωή της στον Εύοσμο

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 04.05.2024 12:44