search
ΚΥΡΙΑΚΗ 28.04.2024 20:36
MENU CLOSE

Σίσσυ Χρηστίδου: H ατάκα Κούγια για Λιγνάδη και η ενόχληση στον «αέρα» (Video)

04.12.2021 13:38
xristidou_anastasia

Την αντίδραση της Σίσσυς Χρηστίδου προκάλεσε μία ατάκα του ποινικολόγου, Αλέξη Κούγια, για την υπόθεση Λιγνάδη.

«Είναι συνήθης διαδικασία αυτή που ακολουθήθηκε. Αλλά στην υπόθεση Λιγνάδη έχουν γίνει δικονομικά έκτροπα. Δεν τον έχουν καλέσει να δώσει εξηγήσεις. Δεν υπάρχει προηγούμενο να έχουν καταθέσει κάποιοι μηνύσεις από άλλες χώρες, να μην τους έχει δει εισαγγελέας, και να παίρνει στα σοβαρά ένας εισαγγελέας μια καταγγελία για μια πράξη που έγινε το 2010. Ο κ. Λιγνάδης έδωσε απόλυτες εξηγήσεις σε βάθος πέντε ημερών. Η υπόθεση αυτή έχει τεράστιο επιχειρηματικό και πολιτικό υπόβαθρο. Για τον εισαγγελέα και την ανακρίτρια θεωρώ ότι οι αποφάσεις τους είναι κατευθυνόμενες», ανέφερε αρχικά ο συνήγορός του Αλέξης Κούγιας.

«Η υπερασπιστική γραμμή του κ. Λιγνάδη είναι γνωστή. Εμείς έχουμε δικαίωμα να προσφύγουμε κατά του βουλεύματος, αλλά θα κάνουμε αίτηση προσδιορισμού της δίκης. Δεν είναι αξιόπιστες προσωπικότητες οι φερόμενοι ως βιασθέντες. Η ανακρίτρια ήθελε να βλάψει τον κατηγορούμενο. Είχαμε ζητήσει κατ’ αντιπαράθεση εξέταση με τους βιασθέντες, και αυτό δεν ικανοποιήθηκε ποτέ. Στην ανάκριση μιλούσαν για ημερομηνίες και χρόνους που έγιναν οι βιασμοί, που ο Λιγνάδης ήταν εκτός Ελλάδας. Όταν είδαν ότι τα στοιχεία που έχουμε είναι αδιάσειστα, καλούσαν τον μάρτυρα και τα διόρθωνε. Στο δικαστήριο θα φανεί η προσωπικότητα αυτών που φέρονται να βιάστηκαν από το Λιγνάδη. Η εισαγγελέας αντέγραψε την ποινική δίωξη και την έκανε πρόταση, χωρίς καμία επεξεργασία και καμία απάντηση στα ερωτήματα του κ. Λιγνάδη», σημείωσε.

«Εγώ δεν θα ασκούσα καν ποινική δίωξη» σχολίασε.

«Ο κ. Λιγνάδης στη χειρότερη στιγμή της ζωής του, που είναι κρατούμενος, έχει την αίσθηση του χιούμορ. Έχει εξαιρετική παιδεία, είναι τιμή μου να με επιλέγει να τον υπερασπιστώ», τόνισε ο Αλέξης Κούγιας.

Η παρουσιάστρια του Mega δεν έκρυψε την ενόχλησή της απαντώντας ότι «Μα στη συνθήκη που βρεθήκατε παρατηρήσατε αυτοσαρκασμό κ. Κούγια; Τώρα θα με τρελάνετε».

«Δεν ξέρω αν εσείς τρελαίνεστε», της απάντησε ο ποινικολόγος.

«Στις συνθήκες που βρεθήκατε κάνατε χιούμορ; Ο αυτοσαρκασμός που κολλάει; Αντιλαμβάνεστε πόσο προκλητικό είναι να λέτε ότι ένας άνθρωπος που κατηγορείται για τέσσερις βιασμούς, οι τρεις από αυτούς ανήλικοι, ότι κάνει χιούμορ και διασκεδάζει με την κατάσταση. Είναι προκλητικό. Με προκαλεί που λέτε ότι αντί να είναι στα πατώματα, έκανε και χιούμορ», σχολίασε η Σίσσυ Χρηστίδου.

Βλάχος: «Που είναι το laptop, το κινητό και οι επικοινωνίες του Λιγνάδη;»

Στην εκπομπή «Χαμογέλα και πάλι!» μίλησε και ο κ. Γιάννης Βλάχος, δικηγόρος των δύο εκ των τεσσάρων θυμάτων.

«Το περιβάλλον του κ. Λιγνάδη ήταν εξαιρετικό. Ο ίδιος είχε υψηλές θέσεις, που κατά το κατηγορητήριο εκμεταλλεύτηκε για να ικανοποιήσει τα πάθη του. Αν κάποιος έχει να παραπονιέται για τους χειρισμούς και τον τρόπο που έγινε η ανάκριση, είναι η πλευρά των θυμάτων. Που είναι το laptop, το κινητό και οι επικοινωνίες του Λιγνάδη; Που είναι η κατ’ οίκον έρευνα που έγινε μετά από 3 βδομάδες; Όλα αυτά μας στέρησαν τη δυνατότητα να βρεθούν αποδεικτικά στοιχεία των ισχυρισμών μας», σημείωσε χαρακτηριστικά.

Διαβάστε επίσης:

Βανδή – Μπισμπίκης: Η τυχαία γνωριμία, ο Λαζόπουλος και ο μεγάλος έρωτας

Χρήστος Σαρτζετάκης: Νοσηλεύεται στη ΜΕΘ του «Λαϊκού» με πνευμονία

Κορωνοϊός: Η συγκλονιστική μαρτυρία εντατικολόγου – «Η λέξη εξουθένωση δεν είναι αρκετή»

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΚΥΡΙΑΚΗ 28.04.2024 20:32