search
ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 13:43
MENU CLOSE

Βλάχος για Λιγνάδη: «Δεν έπαψαν να ισχύουν οι λόγοι για τους οποίους προφυλακίστηκε» (Video)

26.09.2021 12:06
lignadis_new

«Οι λόγοι για τους οποίους επιβλήθηκε η προσωρινή κράτηση δεν έχουν πάψει να υφίστανται».

Αυτό ανέφερε σχολιάζοντας το αίτημα αποφυλάκισης του Δημήτρη Λιγνάδη ο δικηγόρος των θυμάτων, Γιάννης Βλάχος.

Μιλώντας στην εκπομπή Χαμογέλα και Πάλι του MEGA, ο κ. Βλάχος ανέφερε ότι «όσες φορές αποτάθηκε στη Δικαιοσύνη, οι αιτήσεις του απορρίφθηκαν». Πρόσθεσε ότι η προσωρινή κράτηση επιβλήθηκε στον κατηγορούμενο επειδή διαπιστώθηκε μεγάλη διάρκεια εγκληματικής δραστηριότητας.

«Συνεχίστηκε αυτή η δραστηριότητα με ανήλικους μέχρι πρόσφατα και η επικινδυνότητα να επαναληφθούν αυτές οι πράξεις είναι δεδομένη», ανέφερε ακόμα.

Σύμφωνα με τον δικηγόρο, το κίνητρο των εντολέων του δεν ήταν μόνον η δικαίωση «για όσα έπαθαν στα χέρια του κακοποιητή τους, αλλά να συνδράμουν ώστε να μην επαναληφθούν στο μέλλον τέτοιες πράξεις, οι οποίες επί σειρά ετών επαναλαμβάνονταν από τον κατηγορούμενο».

Ακόμα, ο κ. Βλάχος, αποκάλυψε, ότι ζήτησαν να ασκηθεί επιπλέον ποινική δίωξη στον Δημήτρη Λιγνάδη, καθώς από την ανάκριση «προέκυψε κατοχή πορνογραφικού υλικού ανηλίκου».

Τέλος, ο δικηγόρος των θυμάτων, κατήγγειλε, ότι πολλά από όσα αιτήθηκε η πλευρά των εντολέων του απορρίφθηκαν.

«Πολλά πράγματα από αυτά που ζητήσαμε δεν έγιναν. Δεν ήρθη το απόρρητο των διαδικτυακών και άλλων συνομιλιών του κατηγορουμένου. Η κατ’ οίκον έρευνα έγινε μετά από 10 μέρες σπίτι του. Δεν βρέθηκε το λάπτοπ. Στην ανάκριση έφεραν ένα λάπτοπ που αγοράστηκε εκείνες τις μέρες. Το κινητό κατασχέθηκε και επιστράφηκε την ίδια μέρα στον αδερφό του κατηγορουμένου. Και του το ξανά ζήτησαν μετά από δύο εβδομάδες» ανέφερε.

Διαβάστε επίσης:

Ψωμί από τον… Καναδά

Συναγερμός στο «Ελ. Βενιζέλος» – Αεροπλάνο θα προσγειωθεί χωρίς φρένα

Δένδιας για Μπακογιάννη: «Θα τον θυμόμαστε για τους αγώνες του»

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 13:43