search
ΤΡΙΤΗ 30.04.2024 05:49
MENU CLOSE

Εκλογές ΚΙΝΑΛ: Ανδρέας Λοβέρδος και Παύλος Χρηστίδης ψήφισαν στις εσωκομματικές εκλογές

05.12.2021 10:34
Loberdos-Xristidis_new

Στο Πνευματικό Κέντρο του δήμου Μεταμόρφωσης ψήφισε λίγο μετά τις 8:30 ο υποψήφιος για την ηγεσία του ΚΙΝΑΛ, Ανδρέας Λοβέρδος.

Δήλωσε, αμέσως μετά, πώς «ήρθε επιτέλους η ώρα να σηκώσουμε τη δημοκρατική παράταξη μπροστά. Είναι ώρα να πάει το ΠΑΣΟΚ μπροστά να πάει η Ελλάδα μας ψηλά».

Ο κ. Λοβέρδος επεσήμανε πως στόχος είναι «να ξεπεράσουμε τους 212.000 πολίτες που ψήφισαν το 2017» και τόνισε ότι απαιτείται δύναμη, σεμνότητα και ενότητα.

Λίγη ώρα αργότερα ψήφισε στο δεύτερο κτήριο του Δημαρχείου της Αθήνας, στην οδό Λιοσίων στο Μεταξουργείο, ο Παύλος Χρηστίδης, συνοδευόμενος από τη σύζυγο και τη μικρή του κόρη.

«Είναι μια καινούργια ημέρα για το ΠΑΣΟΚ για το Κίνημα Αλλαγής. Είναι μία ημέρα στην οποία ο ήλιος λάμπει. Μια ημέρα που πρέπει να θυμόμαστε τη Φώφη Γεννηματά γιατί χωρίς αυτή δεν θα βρισκόμασταν εδώ σήμερα», ανέφερε ο κ. Χρηστίδης.

Διαβάστε επίσης:

Εκλογές ΚΙΝΑΛ: Από τις 7 το πρωί έως τις 7 το βράδυ η διαδικασία – Ποιοι μπορούν να ψηφίσουν (Photo)

Βάνα Παπαευαγγέλου: Πιο κοντά στο καλό από ότι στο κακό σενάριο για την μετάλλαξη Όμικρον

Εφιάλτης της τελευταίας στιγμής με τις αποδείξεις

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 30.04.2024 03:34