search
ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 14:13
MENU CLOSE

Άγριες Μέλισσες – Spoiler: Ο Ακύλας δέχεται το πιο ισχυρό χτύπημα

06.12.2021 14:56
agries-melisses-spoiler-new

Ανατρεπτικό θα είναι το επεισόδιο που θα παρακολουθήσουν σήμερα οι τηλεθεατές στις Άγριες Μέλισσες με την πλοκή να εκτυλίσσεται με γοργό ρυθμό.

Ο Ζάχος είναι αποφασισμένος ν’ ανακαλύψει τον λόγο που δόθηκε η εντολή δολοφονίας του Ορφανίδη και των συντρόφων του, ενώ η συνάντησή του μ’ έναν ισχυρό άντρα του καθεστώτος μπορεί να τον οδηγήσει στην πολυπόθητη αλήθεια.

Από την άλλη, η Ασημίνα ενημερώνει τον Πέτρο για την απόφαση που πήρε με τον Νικηφόρο να κρατήσουν μακριά απ’ τον Σέργιο τις νέες τους σχέσεις. Τι αντίκτυπο, όμως, θα έχει αυτό στον δεσμό τους;

Η Κορίνα παγιδεύει τον Μελέτη με σκοπό να της αποκαλύψει την πραγματική αιτία που καθυστέρησε στον γάμο τους.

Η Μυρσίνη προσεγγίζει έναν καινούριο σύμμαχο για να ξεσκεπάσει τις ερωτοδουλειές του Δούκα, ενώ η μέρα του Στρατοδικείου φτάνει με τον Λάμπρο να δέχεται στις φυλακές μια απρόσμενη επίσκεψη.

Την ίδια στιγμή, ο Ακύλας συνεχίζει τις προσπάθειες ν’ ανακαλύψει τον εραστή της Ζωής, αλλά οι έρευνές του θα τον οδηγήσουν σ’ ένα άλλο μέλος της οικογένειας Μεγαρίτη. με αποτέλεσμα να δεχθεί το ισχυρότερο χτύπημα.

Διαβάστε επίσης:

Ανδρέας Μικρούτσικος: Επέστρεψε στην τηλεόραση – «Κάποια στιγμή ένιωσα ότι δε θα βγω από το νοσοκομείο» (Video)

Εκλογές ΚΙΝΑΛ: Πώς είδαν οι εφημερίδες την πρωτιά Ανδρουλάκη (Video)

Φάρμα: Έξαλλη από τη δεύτερη μέρα η Αγγελική Ηλιάδη (Video)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 14:12