search
ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 10:22
MENU CLOSE

Φάρμα: Έξαλλη από τη δεύτερη μέρα η Αγγελική Ηλιάδη (Video)

06.12.2021 08:46
aggeliki-iliadi-new

Η Φάρμα επέστρεψε στον ΑΝΤ1 και 18 νέοι παίκτες διάσημοι και μη, δηλώνουν έτοιμοι να αντιμετωπίσουν τις προκλήσεις της αγροτικής ζωής αλλά και της συγκατοίκησης με αγνώστους!

Θα τα καταφέρουν;

Η πρεμιέρα έγινε μεχαρά και χαμόγελα, ωστόσο, οι… εντάσεις δεν άργησαν να κάνουν την εμφάνισή τους.

Ένα αποσμητικό στάθηκε αιτία ώστε η Αγγελική Ηλιάδη να λογοφέρουν με την Μαρία Παπαγεωργίου, με την πρώτη να μη δέχεται παρατηρήσεις σχετικά με το αν θα φορά ή όχι αποσμητικό ή άρωμα.

«Ήταν ανοιχτό το παράθυρο, τώρα το έκλεισα. Εντάξει; Το είπαμε μία φορά, μην το λες εκατό. Και χθες το είπατε. Εγώ έβαλα άρωμα και θα βάζω με ανοιχτό παράθυρο γιατί αεριζόταν το δωμάτιο όλη μέρα. Δεν το άνοιξε καμια σας και το άνοιξα εγώ… Και γενικά να χαλαρώσουμε λίγο με τις παρατηρήσεις Μαρία. Εντάξει; Αυτό που σού είπα. Είσαι συνέχεια σε ένταση και κάνεις παρατηρήσεις. Ότι να ναι το λες εσύ. Δεν θέλω να χαλαρώσω και να μου την λένε εμένα.» είπε σε ένατονο ύφος η τραγουδίστρια, με τη Μαρία να ζητά συγγνώμη, λίγο αργότερα, με δάκρυα στα μάτια.

Διαβάστε επίσης:

Google Doodle: Αφιερωμένο στην πίτσα και γεμάτο γεύσεις

DWTS: GNTM το έκανε η Καγιά (Video)

Χρήστος Σωτηρακόπουλος: Στη γυναίκα μου δεν πρόλαβα να πω όσα ήθελα (Video)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 10:21