search
ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 18:27
MENU CLOSE

«Φάρμα»: Πρεμιέρα το Σάββατο – Εννέα κότες, ένας κόκορας, αιγοπρόβατα, μια αγελάδα και… 18 παίκτες

30.11.2021 12:10
tanimanidis_farma_new

Πρόβατα και κατσίκες. Εννέα κότες κι ένας κόκορας (αλλιώς μπορεί να σημειώνονταν έκτροπα). Μια αγελάδα με το μοσχαράκι της που θα έχει συντόμως και αδελφάκι. Τρία γουρουνάκια.

Πληροφορίες για λύκο και μάλιστα κακό διαψεύδονται ρητώς και κατηγορηματικώς. Τρία μποστάνια που χρειάζονται καλλιέργεια και βελτίωση από την αρχική τους κατάσταση. Ένας αχυρώνας 600 τ.μ. και άφθονες ελιές και οπωροφόρα δέντρα σε μια έκταση 25 στρεμμάτων.

Δεν πρόκειται για το «Μικρό σπίτι στο λιβάδι». Αλλά για το ριάλιτι «Η φάρμα» στον Αντέννα.

Οι 18 αγρότες- μονομάχοι

Το ριάλιτι- και είναι επίσημο- αρχίζει το Σάββατο, 4 Δεκεμβρίου, στις 20.00 με πανηγυρικό τρόπο καθώς στο συγκεκριμένο πρώτο επεισόδιο θα πραγματοποιηθεί η είσοδος των «μονομάχων» με τις τσάπες και τις αξίνες στο αγροτικό τερέν.

Σύνολο παικτών 18, οι εξής: Αναστασία Γκεργκελεζίου, Αγγελική Ηλιάδη, Κρίστυ Λυκοπούλου, Μαίρη Μηλιαρέση, Σάσα Μπάστα, Μαρία Παπαγεωργίου, Χριστιάνα Σμαραγδή, Αθανασία Τσουμελέκα, Νίκη Χαντσαρίδου, Γρηγόρης Αναστασιάδης, Σταμάτης Γαρδέλης, Νεόφυτος Ηλία, Βασίλης Λέτζος, Μάνος Πανταζής, Κωνσταντίνος Παπαϊωάννου (Κουτσαβάκης), Δήμος Περπερίδης, Αστρινός Χαραλαμπάκης (Μπαλάσκας), Παναγιώτης Ψωμιάδης.

Όλοι αυτοί θα πρέπει- τα ξέρετε από την περσινή «Φάρμα»- να επιβιώσουν με ελάχιστες προμήθειες, χωρίς άφθονο νερό, χωρίς ηλεκτρικό ρεύμα, χωρίς επαφή με τον έξω κόσμο. Οι ευθύνες τους πολλές: πρέπει να σπέρνουν, να ποτίζουν, να καλλιεργούν το μποστάνι, να το ετοιμάσουν για συγκομιδή, να φροντίζουν και να αρμέγουν τα ζώα, να κρατάνε καθαρό τον στάβλο. Επίσης, θα πρέπει να ανταποκριθούν σε απαιτητικά αγωνίσματα, να συνεργαστούν μεταξύ τους και να συμβιώσουν στο ίδιο σπίτι. Και κάπου εκεί- στη συμβίωση δηλαδή- θα αρχίσουν τα γλέντια.

Στο πλευρό τους, θα έχουν τον «βετεράνο» Μιχάλη Ιατρόπουλο, ο οποίος θα μοιραστεί μαζί τους όλες τις γνώσεις και εμπειρίες που απέκτησε από την περσινή επιτυχημένη συμμετοχή του, αλλά και τον «Επιστάτη» Βασίλη Φιλίππου, ο οποίος θα επιβλέπει, θα επιθεωρεί και θα ελέγχει κάθε πτυχή της ζωής στη «Φάρμα».

Στο τέλος κάθε εβδομάδας, ένας από τους παίκτες θα αφήνει πίσω του τη ζωή στη «Φάρμα», μετά την ήττα του στη Μονομαχία Αποχώρησης. Στόχος να μείνει στο τέλος ένας που θα προσθέσει στο λογαριασμό του 100.000 ευρώ (συν ότι άλλο έχει συμφωνήσει να λαμβάνει για όσο θα παραμένει στο αγρόκτημα, όπως και οι υπόλοιποι άλλωστε).

Την παρουσίαση, περιγραφή και τα λοιπά συντονιστικά δέοντα στο βουκολικό ριάλιτι θα έχει και πάλι ο Σάκης Τανιμανίδης.

Πώς παίζεται και αποβάλλεται ένας «αγρότης» τη φορά

Η διαδικασία  στο ριάλιτι παιχνίδι αγροτικού εγκλεισμού έχει ώς εξής:

1 Αρχηγός ο οποίος επιλέγεται αποκλειστικά από τον παίκτη που αποχωρεί και ανακοινώνεται στους παίκτες από τον Μιχάλη Ιατρόπουλο

0 Υπηρέτες

1 Μεγάλη Αποστολή από τον Επιστάτη με έπαθλο κάθε εβδομάδα

2 Φάσεις για την ασυλία κάθε εβδομάδας: 1 Αγώνας Ομαδικής Ασυλίας & 1 Quiz της Φάρμας

1 Μονομάχος, ο οποίος ορίζεται αποκλειστικά από τον Αρχηγό κάθε εβδομάδα

1 αρνητική ψηφοφορία την εβδομάδα για την επιλογή του 2ου Μονομάχου

1 αποχώρηση την εβδομάδα μετά από τη Μονομαχία Αποχώρησης

5 αγωνίσματα, όποιος νικήσει στα 3 παραμένει

1 νικητής

Τα επεισόδια της «Φάρμας», έπειτα από την πρεμιέρα του Σαββάτου θα προβάλλονται: την Κυριακή, 5 Δεκεμβρίου στις 21.45 και από τη Δευτέρα 6 του μήνα, σε καθημερινή βάση σταθερά στις 21.00 έως την Πέμπτη και την Παρασκευή στις 21.30.

Διαβάστε επίσης:

Νικολέττα Ράλλη: Ήταν στον αέρα για 2 λεπτά εν αγνοία της – Την ειδοποίησε με μήνυμα η μητέρα της! (Video)

Γιώργος Καραϊβάζ: Εξώδικο στις «Αλήθειες με τη Ζήνα» από την μητέρα και την αδερφή του δημοσιογράφου

ΕΡΤ: Είναι η Έλλη Στάη η παρουσιάστρια που ψάχνουν για πολιτική εκπομπή;

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 18:13