search
ΚΥΡΙΑΚΗ 05.05.2024 13:40
MENU CLOSE

Cardi B: H πρώτη γυναίκα καλλιτεχνική διευθύντρια του Playboy (Photos)

06.12.2021 20:49
cardi-b

Η Cardi B είναι η πρώτη γυναίκα που αναλαμβάνει καλλιτεχνική διευθύντρια στο Playboy.

Το περιοδικό Playboy στην έντυπη έκδοσή του μπορεί να έχει σταματήσει να κυκλοφορεί εδώ και δύο χρόνια, συνεχώς όμως κερδίζει έδαφος, μέσω της πλατφόρμας CENTERFOLD, η οποία θα λειτουργεί με σκοπό να διευκολύνει την επικοινωνία του κοινού με τους δημιουργούς περιεχομένου.

Σε αυτή τη θέση λοιπόν δεν θα μπορούσε να μην βρεθεί η εκρηκτική ράπερ Cardi B.

Tην ανάληψη της θέσης, ανακοίνωσε η ίδια μέσω ανάρτησής της στο Instagram.

«Το κορίτσι σας είναι η πρώτη γυναίκα στην θέση του Καλλιτεχνικού Διευθυντή στην έπαυλη του Playboy. Ένα όνειρο που έγινε πραγματικότητα. Ετοιμάζω πάρτι για να το γιορτάσουμε. Είμαι τόσο ενθουσιασμένη γι’ αυτό που έρχεται», δήλωσε αρχικά η τραγουδίστρια στην ανάρτησή της.

Στην συνέχεια πρόσθεσε πως πάντα ένιωθε τον εαυτό της συνδεδεμένο με το Playboy κατά κάποιον τρόπο. «Όσο καιρό θυμάμαι τον εαυτό μου, ένιωθα συνδεδεμένη με το Playboy. Είναι πραγματικά η πιο αυθεντική πλατφόρμα για τη δημιουργία ακατάλληλου περιεχομένου και πραγματικά έχω εμπνευστεί από την απίστευτη κληρονομιά του στις μάχες για την προσωπική ελευθερία. Έχω ήδη τόσες πολλές ιδέες, δεν μπορώ να περιμένω», έγραψε η Cardi B.

H ράπερ γνωστή για την εκκεντρική της και προκλητική παρουσία της δεν θα μπορούσε να λείψει από την πλατφόρμα CENTERFOLD.

«Είμαι επίσης ενθουσιασμένη που θα εγκαινιάσω τη νέα μας πλατφόρμα που καθοδηγείται από τους δημιουργούς, το CENTERFOLD. Οι δημιουργοί αξίζουν να εκφράζονται ελεύθερα και χωρίς φίλτρα. Αξίζουν να αισθάνονται ασφαλείς ως προς τη δημιουργικότητα και την σεξουαλικότητά τους. Και τους αξίζει να έχουν το δικό τους μέλλον», δήλωσε σε δεύτερη ανακοίνωσή της η Cardi B.

Πάντως το μόνο σίγουρο είναι ότι η Cardi B το έχει, με το να κάνει τον κόσμο να μιλάει για αυτή. Σε πάρτι που διοργάνωσε στα πλαίσια του  Art Basel στο Μαϊάμι, για να γιορτάσει την επιτυχία της εμφανίστηκε ντυμένη με ένα αποκαλυπτικό μίνι φόρεμα γεμάτο στρας και με ένα τεράστιο αστραφτερό «κουνελάκι του Playboy» στο λαιμό της, το οποίο τόνιζε το πλούσιο μπούστο της.

Διαβάστε επίσης:

Δέσποινα Βανδή: Βιντεοκλήση με τον Βασίλη Μπισμπίκη στον αέρα του J2US (Video)

Αφροδίτη Σκαφίδα: Η αθλήτρια και παίκτρια του Survivor που έκλεψε την καρδιά του Πύρρου Δήμα

Πηνελόπη Αναστασοπούλου: «Η καταγγελία μου στοίχισε επαγγελματικά, αλλά θα το έκανα ξανά»

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΚΥΡΙΑΚΗ 05.05.2024 13:40