search
ΤΕΤΑΡΤΗ 01.05.2024 09:02
MENU CLOSE

Γυναικοκτονία στην Λακωνία: «Την έπιασα από το λαιμό και την έπνιξα» – Τι ισχυρίζεται ο συζυγοκτόνος (Video)

06.12.2021 11:18
peripoliko_new

Σοκαρισμένη είναι η τοπική κοινωνία στο Βλαχιώτη Λακωνίας από την δολοφονία 36χρονης γυναίκας από τον σύζυγό της που έγινε γνωστή το πρωί της Δευτέρας.

Όλα δείχνουν ότι ο 40χρονος άνδρας σκότωσε την σύζυγό του όταν εκείνη του ζήτησε να χωρίσουν.

Το έγκλημα έγινε στην κρεβατοκάμαρα του σπιτιού της οικογένειας, με τα δυο τους παιδιά (σ.σ. αγόρια ηλικίας 7 και 10 ετών) να κοιμούνται στο διπλανό δωμάτιό.

Σύμφωνα με τις έως τώρα πληροφορίες, ο 40χρονος έπνιξε με τα ίδια του τα χέρια τη 36χρονη γυναίκα ενώ φέρεται να ειδοποίησε ίδιος τις αρχές.

«Άρχισε να με βρίζει και τσαντίστηκα. Τότε την έπιασα με τα χέρια μου από το λαιμό και την έπνιξα», ήταν τα πρώτα λόγια που είπε στους αστυνομικούς ο 40χρονος καθ’ ομολογίαν δράστης.

Οι ίδιες πήγες αναφέρουν ότι μετά τη δολοφονία ο 40χρονος σκέφτηκε αρχικά να φύγει από το σπίτι, ωστόσο το μετάνιωσε και κάλεσε το αστυνομικό τμήμα της περιοχής λέγοντας ότι «μάλλον έχω σκοτώσει τη γυναίκα μου».

Σε λίγα λεπτά έφτασαν στο σπίτι της οικογένειας οι πρώτοι αστυνομικοί που του πέρασαν χειροπέδες, ενώ συγγενείς του ζευγαριού πήραν στο σπίτι τους τα παιδιά τα οποία είναι σε κατάσταση σοκ.

Ο καθ’ ομολογίαν δράστης δεν είχε απασχολήσει ποτέ ξανά τις αρχές.

Σύμφωνα με το notospress.gr επρόκειτο για ζευγάρι αλβανικής καταγωγής που εργαζόνταν σε καλλιέργειες.

Πρόκειται για την 15η γυναικοκτονία μέσα στο 2022.  

Η ανακοίνωση της ΕΛΑΣ:

Συνελήφθη, πρώτες πρωινές ώρες σήμερα, Δευτέρα 6 Δεκεμβρίου 2021, σε τοπική κοινότητα του Δήμου Σπάρτης Λακωνίας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Ευρώτα, 40χρονος, κατηγορούμενος για ανθρωποκτονία σε βάρος της 36χρονης συζύγου του.

Προηγήθηκε τηλεφωνική κλήση του 40χρονου στο ανωτέρω Αστυνομικό Τμήμα, κατά την οποία ενημέρωσε ότι μετά από διαπληκτισμό που είχε με τη σύζυγό του, την έπνιξε με τα χέρια του. Αστυνομικοί μετέβησαν στην οικία τους, όπου η 36χρονη βρέθηκε χωρίς τις αισθήσεις της, μεταφέρθηκε στο Κέντρο Υγείας Βλαχιώτη και διαπιστώθηκε ο θάνατός της.

Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Ασφαλείας Σπάρτης.

Διαβάστε επίσης:

Τραμ: Την Τετάρτη παραδίδεται – επιτέλους – η επέκταση στον Πειραιά – Οι αλλαγές στα δρομολόγια

Καιρός σήμερα: Νέα επιδείνωση με βροχές, θυελλώδεις ανέμους και χαλαζοπτώσεις (Videos)

ΕΟΔΥ: Πού μπορείτε να κάνετε σήμερα δωρεάν rapid test

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 01.05.2024 07:12