search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 20:25
MENU CLOSE

Τουρκία: Άγριο ξύλο στη Βουλή – Συμπλοκή βουλευτών AKP-CHP (Video)

08.12.2021 23:38
turkey-new

Στα χέρια πιάστηκαν βουλευτές του Κόμματος Δικαιοσύνης και Ανάπτυξης (AKP) και του Ρεπουμπλικανικού Λαϊκού Κόμματος (CHP) στη Βουλή.

Όλα άρχισαν όταν, κατά τη διάρκεια συζήτησης για τον κρατικό προϋπολογισμό, ο υπουργός Εσωτερικών Σουλεϊμάν Σοϊλού, κατηγορήθηκε από την αντιπολίτευση ότι έχει σχέσεις με τον φυγόδικο επιχειρηματία Σεζγκίν Μπαράν Κορκμάζ, που είναι επικεφαλής της SBK Holding.

Βουλευτής της αξιωματικής αντιπολίτευσης επιτέθηκε φραστικά κατά του υπουργού Εσωτερικών Σουλεϊμάν Σοϊλού, επειδή φέρεται να χρησιμοποιούσε το αεροσκάφος του φυγόδικου Τούρκου επιχειρηματία. Ο βουλευτής του Ρεπουμπλικανικού Λαϊκού Κόμματος (CHP), Ερκάν Αϊντίν, έδειξε μάλιστα μία φωτογραφία του υπουργού με τον φυγόδικο Τούρκο επιχειρηματία Σεζγκίν Μπαράν Κορκμάζ, ο οποίος βρίσκεται φυλακισμένος στην Αυστρία με την κατηγορία του ξεπλύματος βρώμικου χρήματος.

Αντιδρώντας ο υπουργός Εσωτερικών, χαρακτήρισε τον βουλευτή «απατεώνα», με τον βουλευτή να CHP να ανταπαντά: «Το επιστρέφω πίσω».

Τότε ο βουλευτής του Ρεπουμπλικανικού Κόμματος κινήθηκε προς τη θέση του Σοϊλού, για να δεχθεί επίθεση από βουλευτές του AKP. Ακολούθησε άγριος καυγάς με γροθιές.

Διαβάστε επίσης:

Μετάλλαξη Όμικρον: Νέα μέτρα ανακοίνωσε ο Μπόρις Τζόνσον – Επεκτείνεται η χρήση μάσκας και συστήνεται η τηλεργασία

Καραγιάννης: Κάνουμε τη Θεσσαλονίκη βιώσιμη και ποιοτική, μία «μητρόπολη των υποδομών» που έλκει επενδύσεις

Ουκρανία: Εύσημα Ζελένσκι σε Μπάιντεν για την προσπάθεια επίτευξης ειρήνης στα ανατολικά της χώρας

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 20:22