search
ΚΥΡΙΑΚΗ 05.05.2024 23:55
MENU CLOSE

Ξανθός: Καμία διαφοροποίηση από την ερώτηση ΣΥΡΙΖΑ για τις vip ΜΕΘ

09.12.2021 23:47
xanthos-new

Διαψεύδει κατηγορηματικά ο τομεάρχης Υγείας του ΣΥΡΙΖΑ, Ανδρέας Ξανθός, τα περί «απόστασης» του ίδιου από την ερώτηση βουλευτών του κόμματος για τις «vip ΜΕΘ».

«Εδώ και λίγες ώρες διάφορα φιλοκυβερνητικά μέσα ενημέρωσης έχουν επιδοθεί σε μια καλά συντονισμένη επιχείρηση διασποράς ανυπόστατων σεναρίων περί εσωτερικών διαφωνιών και διαφοροποιήσεων στο ΣΥΡΙΖΑΠΣ, με αφορμή την κατάθεση ερώτησης βουλευτών του για το επίκαιρο θέμα των ΜΕΘ», αναφέρει σε δήλωσή του.

«Το πραγματικό γεγονός λοιπόν είναι ότι η ερώτηση αυτή κατατέθηκε με πρωτοβουλία της σ. Δώρας Αυγέρη και, όπως όλες οι ερωτήσεις κοινοβουλευτικού ελέγχου, είχε την έγκριση του αρμόδιου Τομεάρχη Υγείας, δηλαδή τη δική μου.

»Εννοείται πως δεν συνηθίζεται ο Τομεάρχης να υπογράφει όλες τις ερωτήσεις για τις οποίες έχει δώσει την έγκριση του. Αυτό ακριβώς συνέβη και σήμερα», ξεκαθαρίζει ο τομεάρχης Υγείας του ΣΥΡΙΖΑ.

«Τα υπόλοιπα είναι χυδαία προσπάθεια πολιτικού αντιπερισπασμού μιας κυβέρνησης ‘’στριμωγμένης’’ από την τραγική αποτυχία στη διαχείριση της πανδημίας και το καθημερινό δράμα των διασωληνωμένων εκτός ΜΕΘ. Φαίνεται ότι το ‘’Μαξίμου’’ αποφάσισε να εγκαταλείψει για λίγο το ρόλο του ‘’ΕπιδημιολόγουΕντατικολόγου’’ και να ασχοληθεί με το ρόλο της ‘’μονταζιέρας’’. Εκεί σίγουρα έχει μεγαλύτερη τεχνογνωσία», καταλήγει ο κ. Ξανθός.

Διαβάστε επίσης:
Βίντεο-ντοκουμέντο από τη δολοφονία στη Γλυφάδα (Σκληρές εικόνες)

Κυπαρισσία: Νεκρός 73χρονος πεζός που παρασύρθηκε από αυτοκίνητο

Χριστούγεννα στη φυλακή για Λιγνάδη – Φιλιππίδη: Σε αυτούς τους θαλάμους κρατούνται (Video)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΚΥΡΙΑΚΗ 05.05.2024 23:48