search
ΤΡΙΤΗ 07.05.2024 11:28
MENU CLOSE

Χριστούγεννα στη φυλακή για Λιγνάδη – Φιλιππίδη: Σε αυτούς τους θαλάμους κρατούνται (Video)

09.12.2021 11:59
filippidis-lignadis-new

Φωτογραφίες από τους θαλάμους των φυλακών Τρίπολης όπου κρατούνται ο Πέτρος Φιλιππίδης και ο Δημήτρης Λιγνάδης προβλήθηκαν στην εκπομπή «Πρωινό».

Το ρεπορτάζ έδωσε ο Τάσος Τεργιάκης, μεταφέροντας το κλίμα που επικρατεί στις φυλακές ενόψει των εορτών των Χριστουγέννων.

Οι θάλαμοι είναι 20 ατόμων, ενώ οι κρατούμενοι κοιμούνται σε κουκέτες, διαθέτοντας ο καθένας τηλεόραση, αν το επιθυμεί, με δικά του έξοδα.

Υπενθυμίζεται ότι μετά την έκδοση του βουλεύματος που τον παραπέμπει σε δίκη ενώπιον του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου, ο Δημήτρης Λιγνάδης θα καθίσει στο εδώλιο για τέσσερις υποθέσεις βιασμών ανηλίκων ή νεαρών ανδρών.

Από την άλλη, ο Πέτρος Φιλιππίδης παραπέμπεται με βούλευμα του Συμβουλίου Πλημμελειοδικών Αθηνών σε δίκη για τρία κακουργήματα και συγκεκριμένα για έναν βιασμό και δύο απόπειρες βιασμού σε βάρος ισάριθμων γυναικών συναδέλφων του.

Διαβάστε επίσης:

Νότης Σφακιανάκης: Το «αντίο» στον συνεργάτη που αυτοκτόνησε (photo)

Πλεύρης για VIP ΜΕΘ: Ο κ. Γιαννάκος θα κληθεί από τη Δικαιοσύνη να αποδείξει αυτά που λέει – Είμαι εξοργισμένος (video)

Βασίλης Λεβέντης: Πήρε εξιτήριο από τον Ευαγγελισμό μετά από 75 μέρες νοσηλείας

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 07.05.2024 11:27