search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 03.05.2024 22:27
MENU CLOSE

Λιγνάδης – Φιλιππίδης: Πώς περνούν την μέρα τους στη φυλακή (Video)

15.09.2021 12:33
filippidis lignadis new

Διαφορετική συμπεριφορά και άλλου είδους προσαρμογή έχουν να παρουσιάσουν οι δύο ηθοποιοί Πέτρος Φιλιππίδης και Δημήτρης Λιγνάδης που βρίσκονται προφυλακισμένοι κατηγορούμενοι για βαρύτατα αδικήματα.    

Ως γνωστόν βρίσκονται στις φυλακές Τρίπολης και μάλιστα φιλοξενούνται στον ίδιο θάλαμο μαζί με άλλα 18 άτομα.

ώς είναι η συμπεριφορά τους μέσα στη φυλακή και ποιες οι σχέσεις τους με τους άλλους κρατούμενους;

Σύμφωνα με ρεπορτάζ στο Πρωινό του ΑΝΤ1 ο Δημήτρης Λιγνάδης είναι περισσότερο κοινωνικός, ενώ ο Πέτρος Φιλιππίδης δεν έχει ακόμα συνειδητοποιήσει τι έχει συμβεί.

Ο Λιγνάδης φέρεται πολύ φυσιολογικά και φαίνεται να έχει μπει για τα καλά στο κλίμα των φυλακών δίχως να έχει πρόβλημα με κανέναν και συνομιλεί με όλους.

Χωρίς να ζητάει ιδιαίτερα πράγματα, συναντιέται με τον δικηγόρο του και μιλάει στο καρτοτηλέφωνο που βρίσκεται στο προαύλιο.

Σχετικά, δε, με τον Φιλιππίδη τον περιγράφουν ως έναν άνθρωπο πάρα πολύ κλειστό, πάρα πολύ στενάχωρο. Τον επισκέπτονται ο δικηγόρος και η σύζυγος του.

«Ρώτησα εάν έχει πάει και ο γιος του εκεί αλλά μου είπαν πως δεν τον έχουν δει. Δεν ξέρω για ποιο λόγο. Μπορεί να έχει πάει και να μην έχει πέσει στην αντίληψη τους» ανέφερε ο δημοσιογράφος του ρεπορτάζ του ΑΝΤ1  και συνέχισε:  «Δεν έχει πολύ μεγάλες επαφές με την φυλακή και τον κόσμο της φυλακής».

Διαβάστε επίσης

Επίθεση με βιτριόλι: Διεκόπη η δίκη – «Αυτή που προσπάθησε να με σκοτώσει απέδειξε πόσο ψυχρή και δειλή είναι» δήλωσε η Ιωάννα (video)

Θεσσαλονίκη: Ακατάλληλο νηπιαγωγείο με προκατασκευασμένες αίθουσες και… συρματόπλεγμα (Video)

Θρίλερ στην Κέρκυρα: Άνδρας βρέθηκε νεκρός σε παραλία του νησιού

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 03.05.2024 22:21