search
ΚΥΡΙΑΚΗ 05.05.2024 18:01
MENU CLOSE

Αδιανόητο επεισόδιο στην Πιερία: Οι «Θεματοφύλακες του Συντάγματος» έβαλαν χειροπέδες σε διευθυντή Γυμνασίου (Video)

10.12.2021 10:39
thematofylakes_new

Ένα αδιανόητο περιστατικό συνέβη στο Αιγίνιο Πιερίας. Οι αυτοαποκαλούμενοι «θεματοφύλακες του Συντάγματος» οδήγησαν διευθυντή σχολείου στο αστυνομικό τμήμα διαμαρτυρόμενοι για τα μέτρα κατά του κορωνοϊού

Ομάδα ατόμων, που παρουσιάστηκε ως «θεματοφύλακες του Συντάγματος» σήμερα το πρωί πήγε στο σχολείο, άρπαξε τον διευθυντή, του έβαλε χειροπέδες και τον οδήγησε στο Αστυνομικό Τμήμα Κατερίνης.

Σύμφωνα με τον δήμαρχο της περιοχής η ομάδα των ατόμων αντιδρά στα μέτρα στα σχολεία και στη χρήση μάσκας. Ο διευθυντής του σχολείο με μώλωπες στα χέρια μεταφέρθηκε στο Κέντρο Υγείας. Είναι καλά στην υγεία του.

Ο δήμαρχος Πύδνας Κολινδρού Αναστάσιος Μανώλας σοκαρισμένος από το περιστατικό εκτιμά ότι αυτά τα άτομα δεν πρέπει να είναι από την περιοχή. «Ο τέλειος παραλογισμός οι παράνομοι οδήγησαν στο νόμο τον διευθυντή του γυμνασίου. Τον απήγαγαν, του έβαλαν χειροπέδες και τον μετέφεραν στον αστυνομικό τμήμα», δήλωσε στο ραδιόφωνο «status» ο δήμαρχος.

Το προεδρείου της ΕΛΜΕ Πιερίας επισκέπτεται αυτή την ώρα τον διευθυντή του σχολείου. «Τον περικύκλωσαν τα πέντε άτομα και του έβαλαν χειροπέδες», δήλωσε σε ραδιόφωνο της Θεσσαλονίκης ο εκπρόσωπος των εκπαιδευτικών Χρήστος Αντωνίου, ο οποίος κατήγγειλε το περιστατικό.

Διαβάστε επίσης:

Πότε ξεκινάει το εορταστικό ωράριο – Ποιες Κυριακές θα είναι ανοιχτά τα καταστήματα

Καλλιθέα: 50χρονος παρενόχλησε σεξουαλικά 17χρονη μαθήτρια μέσα σε λεωφορείο (Video)

Κορωνοϊός-Τζανάκης: Έως και 1.800 επιπλέον νεκροί μέχρι το τέλος του έτους

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΚΥΡΙΑΚΗ 05.05.2024 18:00