search
ΤΡΙΤΗ 14.05.2024 12:32
MENU CLOSE

Αύγουστος Κορτώ: «Αυτοί οι πατεράδες έχουν σήμερα στα χέρια τους το αίμα δεκαέξι γυναικών»

11.12.2021 19:55
Avgoustos korto_new

Τις δεκαέξι έχουν φτάσει τον τελευταίο χρόνο οι γυναικοκτονίες στη χώρα μας.

Ο αριθμός αυτός που δείχνει να αυξάνεται με δραματικούς ρυθμούς φανερώνει μεταξύ άλλων και τα προβλήματα που αντιμετωπίζουμε ως κοινωνία και το πως κάποιες στερεοτυπικές αντιλήψεις που μεταφέρονται από γενιά σε γενιά οδηγούν σε ολέθρια αποτελέσματα, όπως τον θάνατο των δεκαέξι αυτών γυναικών.

Ο Αύγουστος Κορτώ, που συχνά τοποθετείται μέσα από τα social media για κοινωνικά ζητήματα, αυτά τη φορά έκανε μια ανάρτηση υποδεικνύοντας ποιοι είναι εκείνοι που ουσιαστικά ευθύνονται γι΄αυτές τις δεκαέξι ψυχές που έχουν χαθεί.

«Αν μας ζορίζει η λέξη γυναικοκτονία, ας σκεφτούμε πιο απλές λέξεις. Οι πατεράδες που πήραν κάποτε στα γόνατα τους γιούς τους και τους είπαν πέντε λέξεις – «Όλες οι γυναίκες είναι πουτάνες» – έχουν σήμερα στα χέρια τους το αίμα δεκαέξι γυναικών» έγραψε στον λογαριασμό του στο facebook ο Αύγουστος Κορτώ.

Διαβάστε επίσης:

Μπάιντεν: Οι ανεμοστρόβιλοι που έπληξαν τις κεντρικές Πολιτείες είναι μια «αφάνταστη τραγωδία» – Δύο νεκροί στην αποθήκη της Amazon

Βόρεια Μακεδονία: Το ΝΑΤΟ αναλαμβάνει την αστυνόμευση του εναέριου χώρου

Χαμός στο twitter από την ερώτηση Γεωργαντά σε Μπάρτζη – «Ζητώ συγγνώμη 100 φορές» (Video)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 14.05.2024 12:30