search
ΔΕΥΤΕΡΑ 29.04.2024 03:52
MENU CLOSE

Χαμός στο twitter από την ερώτηση Γεωργαντά σε Μπάρτζη – «Ζητώ συγγνώμη 100 φορές» (Video)

11.12.2021 16:57
gewrgantas

Αντιδράσεις στο διαδίκτυο προκάλεσε ερώτηση του Θέμη Γεωργαντά στον Νίκο Μπάρτζη, στην εκπομπή After Dark.

O παρουσιαστής έδωσε στον πρώην παίκτη του Survivor τρία ονόματα (Ιωάννα ΜαλέσκουΕλένη Βουλγαράκη και Ηλιάνα Παπαγεωργίου) και τον κάλεσε να απαντήσει με ποια θα έκανε σεξ, ποια θα παντρευόταν και ποια θα… σκότωνε.

Και όλα αυτά ενώ οι γυναικοκτονίες στη χώρα συνεχώς αυξάνονται.

«Θα βάλουμε στο σεξ τη Βουλγαράκη, να παντρευτώ την Ηλιάνα και ποια μένει; Η Μαλέσκου. Ε, τι να κάνω, αναγκαστικά θα τη σκοτώσω» απάντησε ο προσκεκλημένος.

Οι χρήστες του twitter αντέδρασαν.

Ο Θέμης Γεωργαντάς κλήθηκε να δώσει εξηγήσεις στην εκπομπή «Καλύτερα δε γίνεται».

«Η ερώτηση “sex-marry-kill”, είναι συνηθισμένη ερώτηση πολλά χρόνια πριν, είναι και σε παιχνίδι που παίζουν στα σχολεία στο εξωτερικό. Είναι καθαρά χιουμοριστική ερώτηση και σκοπεύει σε χιουμοριστική απάντηση. Ο Νίκος Μπάρτζης δεν έδωσε ατυχή απάντηση από τη στιγμή που ρωτήθηκε από εμένα», ανέφερε ο Θέμης Γεωργαντάς.

«Ήταν ξεκάθαρα χιουμοριστική η πρόθεσή μου. Αν κάποιοι έχουν ενοχληθεί ζητάω συγγνώμη 100 φορές. Είναι παιχνιδιάρικο το ύφος όλο το εξομολογητήριο. Δεν θεωρήσαμε ότι θίγει κάποιον. Ζητάω και πάλι συγγνώμη, αν μη τι άλλο θεωρώ ότι είναι τραβηγμένο από το μαλλιά όλο αυτό. Δεν θέλω να στεναχωριούνται κάποιοι άνθρωποι. Οι τηλεθεατές με ξέρουν και ποτέ μα ποτέ δεν έχω προσβάλλει άνθρωπο», πρόσθεσε.

«Όλοι αυτοί που ενοχλήθηκαν, θέλω να μπουν στη wiki και να δουν όλο το ιστορικό αυτό του παιχνιδιού. Έχει μπει και στο Spiderman. Θέλω ο κόσμος να καταλάβει ότι είναι με χιουμοριστική διάθεση και χωρίς να θέλει να προσβάλλει την υπόσταση του ανθρώπου», κατέληξε.

Διαβάστε επίσης:

Καιρός: Προβλήματα σε όλη την Ελλάδα από την κακοκαιρία – Εκκενώθηκαν περιοχές (Photos & Videos)

Γιώργος Σουξές: «Ο Πέτρος Φιλιππίδης είναι σαν να μην σεβάστηκε το ταλέντο που του δόθηκε απλόχερα» (Photo | Video)

Καιρός σήμερα: Η πρόγνωση Καλλιάνου για τη συνέχεια της κακοκαιρίας (Video)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΔΕΥΤΕΡΑ 29.04.2024 01:09