ΔΕΥΤΕΡΑ 29.04.2024 15:22
MENU CLOSE

Ηλιόπουλος: «Θα μας απαντήσει ο κ. Οικονόμου για ποιο λόγο οι σχεδόν 800 γιατροί που είναι σε λίστες αναμονής δεν έχουν προσληφθεί;»

11.12.2021 18:29

«Ο πανικός του κ. Οικονόμου είναι τέτοιος όπου έβγαλε απάντηση σε ανάρτηση του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ η οποία δεν υπάρχει», αναφέρει ο Νάσος Ηλιόπουλος σε απάντηση που εξέδωσε προς τον κυβερνητικό εκπρόσωπο.

 «Αφού μπήκατε στον κόπο κ. Οικονόμου», συνεχίζει ο κ. Ηλιόπουλος, «θα μας απαντήσετε μήπως για ποιο λόγο οι σχεδόν 800 γιατροί που είναι σε λίστες αναμονής δεν έχουν προσληφθεί;». «Ρωτάμε ξανά», σχολιάζει, «γιατί την τελευταία φορά στη Βουλή ο κ. Μητσοτάκης δεν κατάφερε να απαντήσει».

Η Δήλωση

Ο υφυπουργός παρά τω Πρωθυπουργώ και Κυβερνητικός εκπροσώπος, Γιάννης Οικονόμου είχε δηλώσει σχετικά με την μονιμοποίηση 4.000 ιερέων:

«Προκειμένου να σταματήσει η παραφιλολογία: To ετήσιο σχέδιο προσλήψεων του Υπουργείου Εσωτερικών έχει ήδη ανακοινωθεί και προβλέπει σταθερά τα τελευταία χρόνια 200 θέσεις ιερέων, προς αντικατάσταση κάποιων από αυτούς που συνταξιοδοτούνται. Αυτή είναι η αλήθεια. Οτιδήποτε άλλο είναι εκτός της κυβερνητικής ατζέντας και εκτός πραγματικότητας».

Διαβάστε επίσης:

Βόρεια Μακεδονία: Το ΝΑΤΟ αναλαμβάνει την αστυνόμευση του εναέριου χώρου

Χαμός στο twitter από την ερώτηση Γεωργαντά σε Μπάρτζη – «Ζητώ συγγνώμη 100 φορές» (Video)

Καιρός σήμερα: Η πρόγνωση Καλλιάνου για τη συνέχεια της κακοκαιρίας (Video)

ΔΕΥΤΕΡΑ 29.04.2024 15:22
Exit mobile version