search
ΤΡΙΤΗ 23.04.2024 10:01
MENU CLOSE

ΚΙΝΑΛ: Ολοκληρώθηκε η σύσκεψη στη Χαριλάου Τρικούπη – Την Τρίτη η απόφαση Ανδρουλάκη για τα πρόσωπα

13.12.2021 16:01
nikos_androulakis

Ολοκληρώθηκε η συνεδρίαση στον 6ο όροφο της Χαριλάου Τρικούπη, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες, την Τρίτη (14/12) – πριν από την συζήτηση για τον προϋπολογισμό – θα έχουν οριστεί από τον Νίκο Ανδρουλάκη ο επικεφαλής της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του Κινήματος Αλλαγής αλλά και ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος.

Παράλληλα, θα εκλεγεί και νέος γραμματέας της ΚΟ. Επικρατέστερα ονόματα για την εκπροσώπηση του προέδρου είναι ο Κώστας Σκανδαλίδης ή ο Μιχάλης Κατρίνης.

Επιπλέον, για την προσύνοδο των Ευρωσοσιαλιστών, είναι ανοιχτό το ενδεχόμενο για το αν θα πάει ή όχι. Όπως τονίζουν πηγές, θα εξαρτηθεί από το τηλεφώνημα του επικεφαλής, Πέδρο Σάντσεθ.

Μέσα στην εβδομάδα ο Νίκος Ανδρουλάκης, θα συναντήσει την Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Κατερίνα Σακελλαροπούλου. Ανοιχτό το ενδεχόμενο να συναντήσει και τον πρωθυπουργό, τον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης κι άλλους αρχηγούς κομμάτων

Ο Νίκος Ανδρουλάκης, επισκέφθηκε τα γραφεία του κόμματος για την παράδοση – παραλαβή της ηγεσίας. Στην είσοδο τον υποδέχθηκαν ο γραμματέας και εκπρόσωπος Τύπου του κόμματος, Μανώλης Χριστοδουλάκης και ο διευθυντής Νίκος Σαλαγιάννης.

Ακολούθησε κλειστή σύσκεψη με στενούς συνεργάτες του προέδρου, μεταξύ των οποίων, ο Στέφανος Ξεκαλάκης, Ανδρέας Σπυρόπουλος, Ειρήνη Κωστάκη, Βασίλης Πανάγου, Βαγγέλης Τσόγκας, Παναγιώτης Βλάχος. Νωρίτερα, μαζί με τον κ. Ανδρουλάκη επισκέφθηκε τα γραφεία και ο βουλευτής, Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος.

Η συνεδρίαση της ΚΟ του ΚΙΝΑΛ θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη στις 16:00.

Διαβάστε επίσης

Κλήρωση Champions League: Απίστευτο φιάσκο – Επαναλαμβάνεται η κλήρωση

Δολοφονία στη Γλυφάδα: Προφυλακιστέος ο 51χρονος – «Λυπάμαι που δεν το έκανα νωρίτερα» (Video)

Europa League: Η Αταλάντα αντίπαλος του Ολυμπιακού

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 23.04.2024 10:01