search
ΤΡΙΤΗ 07.05.2024 13:37
MENU CLOSE

Εκλογές ΚΙΝΑΛ: Αλέξης Τσίπρας και Δημήτρης Κουτσούμπας συνεχάρησαν τον Νίκο Ανδρουλάκη

13.12.2021 11:51
androulakis_new

Τηλεφωνική επικοινωνία με τον νικητή των εσωκομματικών εκλογών στο Κίνημα Αλλαγής είχε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας.

Ο Αλέξης Τσίπρας τηλεφώνησε στον Νίκο Ανδρουλάκη και τον συνεχάρη για την εκλογική του νίκη και του ευχήθηκε καλή δύναμη στα νέα του καθήκοντα.

Σύμφωνα με πηγές του ΣΥΡΙΖΑ, κατά τη συζήτηση που είχαν ο κ. Τσιπρας ενημέρωσε τον κ. Ανδρουλάκη για τη πρωτοβουλία του να συναντηθεί με κοινωνικούς φορείς και κόμματα της δημοκρατικής αντιπολίτευσης για τη δραματική κατάσταση με τη πανδημία και τη κατάρρευση του ΕΣΥ και συμφώνησαν να τα πουν από κοντά το επόμενο διάστημα.

Ερωτηθείς σε συνέντευξή του για τον Νίκο Ανδρουλάκη ο αρχηγός της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης είχε αναφέρει πως «Ο ΣΥΡΙΖΑ απέκτησε ανταγωνιστή»«Αυτό είναι καλό πάντως. Διότι όταν έχεις ανταγωνιστή γίνεσαι κι εσύ καλύτερος. Νομίζω ότι οι σχέσεις των κομμάτων είναι από τη φύση τους ανταγωνιστικές, γιατί ο καθένας, λογικό είναι, θέλει το δικό του κόμμα. Αλλά στο τέλος της ημέρας, νομίζω ότι το κρίσιμο διακύβευμα, επαναλαμβάνω, έχει να κάνει με την καθημερινότητα των ανθρώπων, με το τι προτείνεις για τη διακυβέρνηση, τι θέλεις να συμβεί στη χώρα. Και νομίζω ότι αργά ή γρήγορα αυτό θα κληθεί να πράξει, εκ των πραγμάτων, ένα κόμμα το οποίο δεν έχει τη δυνατότητα να διεκδικήσει από μόνο του τη διακυβέρνηση, πόσο μάλλον σε συνθήκες απλής αναλογικής: να πάρει θέση με ποιον απ’ τους δύο», είχε πει ο Αλέξης Τσίπρας.

Σημειώνεται πως και ο Γενικός Γραμματέας του ΚΚΕ, Δημήτρης Κουτσούμπας, επικοινώνησε με τον Νίκο Ανδρουλάκη και τον συνεχάρη για την ανάληψη της προεδρίας του ΚΙΝΑΛ.

Διαβάστε επίσης:

Στις Βρυξέλλες ο Δένδιας για το Συμβούλιο Εξωτερικών Υποθέσεων

Νίκος Ανδρουλάκης: Οι πρώτες κινήσεις του νέου αρχηγού του ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ

Καθαρή νίκη Ανδρουλάκη με μηνύματα ενότητας απ’ όλους

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 07.05.2024 13:35