search
ΔΕΥΤΕΡΑ 20.05.2024 07:22
MENU CLOSE

Σκληρές αναμετρήσεις αναμένεται να καταγραφούν χριστουγεννιάτικα στη μάχη για την τηλεθέαση

13.12.2021 15:28
tileorasi-1300×700

Με δεδομένο ότι 27 Δεκεμβρίου αναμένεται να βγει στον αέρα το «Survivor» κι από κοντά το «MasterChef»  ανάπαυλα λόγω εορτών μάλλον δεν προβλέπεται.

Ο ανταγωνισμός δεν θέλει να εκχωρήσει έδαφος στα ριάλιτι επιβίωσης και  μαγειρικής, αλλά και στο ριάλιτι «Η φάρμα».

Αν εφαρμοστούν οι σχεδιασμοί που έχουν εκφραστεί, θα είναι η πρώτη φορά που προγράμματα δεν θα κάνουν διακοπές αλλά θα συνεχίσουν να προβάλλονται.

Για να μην πάρει« ανάσα» το ριάλιτι επιβίωσης, και με αφορμή την έναρξη του «MasterChef», το συγγενικό του Star κανάλι, ο Alpha, σχεδιάζει, όπως κυκλοφορεί στην τηλεοπτική πιάτσα, να συνεχίσει την μετάδοση επεισοδίων της σειράς «Σασμός» μέσα στην περίοδο των εορτών.

Ανάλογη κίνηση μελετάται και από το Mega με τη σειρά «Η γη της ελιάς».

Το ομόσταυλο του Star κανάλι εξετάζει, επίσης,  μια ακόμη κίνηση για να δημιουργήσει ακόμα πιο ασφυκτικές συνθήκες στα ριάλιτι, ιδίως στο «Survivor» και το Σκάι.

Στον Alpha εξετάζουν σοβαρά το ενδεχόμενο να διευρύνουν τον αριθμό προβολών της σειράς «Σασμός», κατά μία επιπλέον ημέρα.

Δεν έχει αποσαφηνιστεί αν το πέμπτο επεισόδιο της σειράς θα μεταδίδεται Παρασκευή ή Κυριακή. Το ζυγίζουν στην Κάτω Κηφισιά. Διότι την Παρασκευή είναι το επεισόδιο του ριάλιτι «Η φάρμα» και την Κυριακή θα είναι το «Survivor».

Παράλληλα στον Alpha επιθυμούν να προσθέσουν σειρά μυθοπλασίας στο μενού και συγκεκριμένα στη θέση του «The bachelor», όταν αυτό τελειώσει.

Συζητούν επίσης και για δύο ακόμη σειρές ελληνική παραγωγής με προοπτική το Μάρτιο.

Στο οπλοστάσιο του σταθμού είναι έτοιμα προς αξιοποίηση το μουσικό «Chart show» (με προορισμό το Σαββατόβραδο και έναρξη περι τα τέλη Φεβρουαρίου 2022) και τo τηλεπαιχνίδι δοκιμασιών στο σκοτάδι «Total blackout» και «Πλάκα κάνεις» με φάρσες.

Το Mega  θα συνεχίσει να «πυροβολεί» με επεισόδια της σειράς «Η γη της ελιάς» και από τις αρχές του νέου έτους θα ρίξει στο πεδίο της «μάχης» την δραματική αστυνομική σειρά «Σκοτεινή θάλασσα». Στη Συγγρού, εξάλλου,  το Φεβρουάριου έχουν κατά νου να εντάξουν στο πρόγραμμα του Mega το «X Factor».

Διαβάστε επίσης:

Ρεκόρ δημοσιογράφων σε φυλακές το 2021 – Τι συμβαίνει στην Ελλάδα

«Η Γη της Ελιάς» – Spoiler: Ο φόνος που αλλάζει τα δεδομένα – Ποιος εντοπίζεται νεκρός

Θετική στον κορωνοϊό η Κατερίνα Παπακωστοπούλου – «Είχα τρεις μέρες πυρετό που δεν έπεφτε» (Video)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΔΕΥΤΕΡΑ 20.05.2024 07:01