search
ΔΕΥΤΕΡΑ 03.06.2024 09:51
MENU CLOSE

«Σασμός»: Απίστευτο spoiler από τον «Διονύση»

10.12.2021 20:23
sasmos-new

Σε μια αποκάλυψη που  θα συζητηθεί προέβη ο τηλεοπτικός «Διονύσης» της δημοφιλούς σειράς του Alpha «Σασμός» που σπάει τα κοντέρ της τηλεθέασης.

Ο Μιχάλης Αλικάκος δήλωσε χαρακτηριστικά στην εκπομπή Super Κατερίνα: «Ο Διονύσης είναι ένας τοξικός χαρακτήρας, λειτουργεί ύπουλα, είναι διπρόσωπος. Μόνο με την Αργυρώ φαίνεται πως είναι κύριος, ώστε να φαίνεται καθαρό το πρόσωπό του. Ο Διονύσης θεωρεί πως η Σεμίνα είναι το λάφυρό του, δεν έχει να κερδίσει κάτι από εκείνη» είπε ο ηθοποιός.

«Υπάρχει μια σκηνή στο σενάριο που έπαθα σοκ διαβάζοντάς την. Μετά αντιλήφθηκα πως είναι όντως ο άνθρωπος που θα μπορούσε να το κάνει. Κάποια στιγμή ο Διονύσης κάνει μια απόπειρα δολοφονίας», είπε ο τηλεοπτικός «Διονύσης» του Σασμού.

Οι εξελίξεις στην σειρά

Καταιγιστικές θα είναι πλέον οι εξελίξεις στην αγαπημένη τηλεοπτική σειρά. Στο τελευταίο επεισόδιο του Σασμού για αυτή την εβδομάδα, που προβλήθηκε την Πέμπτη , η αστυνομία έκανε έλεγχο στα σπίτια των Σταματάκηδων, αναζητώντας αποδείξεις για την ενοχή του Μαθιού για το φόνο του Στεφανή, καθώς οι αστυνομικές αρχές τον υποψιάζονται πλέον ως δολοφόνο.

Η «Καλλιόπη» είχε φροντίσει να εξαφανίσει τις όποιες αποδείξεις αποδεικνύοντας ότι η Ελληνίδα μάνα βάζει πάνω από όλα το παιδί της.

Διαβάστε επίσης:

Γιώργος Αυτιάς: Αδιαφιλονίκητος κυρίαρχος ενημέρωσης τα πρωινά του ΣΚ με το «Καλημέρα»

Ρούλα Κορομηλά: Μου λείπει η επαφή μου με τον κόσμο (Video)

Τηλεθέαση Top10 9/12: Επιταχύνουν και άλλο οι σειρές του prime time – Ρεκόρ σεζόν για το «Ενώπιος Ενωπίω» με τον Αρναούτογλου

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΔΕΥΤΕΡΑ 03.06.2024 09:49