search
ΔΕΥΤΕΡΑ 13.05.2024 06:51
MENU CLOSE

Ρούλα Κορομηλά: Μου λείπει η επαφή μου με τον κόσμο (Video)

10.12.2021 17:11
koromila-new

Τη βραδιά με τον Σταμάτη Σπανουδάκη στο «Σπίτι με το Mega» θα παρουσιάσει η Ρούλα Κορομηλά το Σάββατο το βράδυ.

Η «χρυσή» παρουσιάστρια βρέθηκε στην παρέα του «Πάμε Δανάη!» και μίλησε τόσο για τον συνθέτη, όσο και για παλιές της τηλεοπτικές επιτυχίες.

Η κ. Κορομηλά τόνισε πως ο συνθέτης είναι πολύ χαρούμενος για αυτή τη βραδιά, καθώς το 1995 είχε εμφανιστεί στην εκπομπή BRAVO. Μπορεί να έχει δώσει έκτοτε συνεντεύξεις, αλλά δεν έχει παρουσιάσει ποτέ το μουσικό του έργο στην ελληνική τηλεόραση.

«Είναι χαρούμενος, γιατί τον ικανοποιεί απόλυτα το αποτέλεσμα της δουλειάς. Είναι μία μαγεία ο τρόπος που γράφει ο Σταμάτης τις μουσικές του, ο τρόπος που εκφράζεται μέσω των στίχων».

Την ίδια στιγμή έδωσε συγχαρητήρια και στον Αντώνη Δημητριάδη, που επέμενε να εμφανιστεί ο Σταμάτης Σπανουδάκης στο «Σπίτι με το MEGA».«Είναι ένα νέο παιδί στο χώρο. Μου έκανε εντύπωση το ότι τόλμησε να προσεγγίσει και να επιμείνει να βγάλει τον μεγάλο μας συνθέτη σε instrumental μουσική, μία μουσική που δεν παίζεται στα ραδιόφωνα», είπε.

«Πρέπει να τον ευχαριστήσω. Με έμαθε πώς να προσεύχομαι, πώς να ζητάω συγγνώμη, πώς να συγχωρώ, πώς να κατανοώ, πώς να συγκρατώ τον θυμό μου, γιατί εγώ είμαι και εκρηκτική, πώς να δικαιολογώ τους ανθρώπους…», είπε η Ρούλα Κορομηλά για τον Σταμάτη Σπανουδάκη.

Επιπλέον, η Ρούλα Κορομηλά μίλησε και για τη δουλειά της νεαρής παρουσιάστριας και πόσο της αρέσει ο τρόπος που κάνει την εκπομπή της.

«Θαυμάζω τον αυθορμητισμό σου και την αμεσότητά σου, αλλά και την ευγένειά σου», είπε η Ρούλα Κορομηλά στη Δανάη Μπάρκα.

«Μου λείπει η επαφή μου με τον κόσμο». «Δούλεψα αρκετά, όπως κάνετε και εσείς, προσπάθησα να είμαι αυθόρμητη και ο εαυτός μου, να συμπεριφέρομαι όπως συμπεριφερόμουν και στα οικεία μου πρόσωπα πάντα με αλήθεια, πάντα με ειλικρίνεια, προσπαθώντας να δώσω χαρά στον τηλεθεατή. Πάντα όμως με προσοχή, δηλαδή στη θεματολογία, στον τρόπο συμπεριφοράς στο κοινό και τους καλεσμένους», είπε.

Διαβάστε επίσης:

Μέγκι Ντρίο: Πέθανε η μητέρα της από κορωνοϊό – Ξέσπασε σε λυγμούς στον άερα (video)

Κώστας Χατζής: «Είμαι γύφτος – Να ντρέπομαι για τη φυλή μου;» (Video)

Ερρίκος Πετιλόν: «Ήμουν για 20-25 χρόνια στις ναρκωτικές ουσίες» (Video)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΔΕΥΤΕΡΑ 13.05.2024 06:44