search
ΤΕΤΑΡΤΗ 01.05.2024 09:11
MENU CLOSE

Μέγκι Ντρίο: Πέθανε η μητέρα της από κορωνοϊό – Ξέσπασε σε λυγμούς στον άερα (video)

10.12.2021 12:49
megy-1280×720

Σοκαρισμένη και σε πολύ κακή ψυχολογική κατάσταση η Μέγκι Ντρίο που έχασε τη μητέρα της από κορωνοϊό.

Όπως είπε το μοντέλο του GNTM η μητέρα της ήταν διασωληνωμένη στο Ιπποκράτειο της Θεσσαλονίκης τις τελευταίες 8 ημέρες. Η μητέρα της που ήταν μόλις 64 ετών όπως είπε η Μέγκι Ντρίο, έπαιρνε ένα φάρμακο και σύμφωνα με τους γιατρούς ήταν επίφοβο να εμβολιαστεί.

«Είμαι σε σοκ. Η μητέρα μου έφυγε από κορονοϊό. Δεν της επέτρεπε το φάρμακο να κάνει το εμβόλιο. Με βάση το πρωτόκολλο ήταν επίφοβο να κάνει το εμβόλιο. Ήταν 8 μέρες διασωληνωμένη, έδινε μια πολύ δυνατή μάχη μέχρι και την τελευταία στιγμή περιμέναμε να σωθεί. Θα είναι για πάντα στην καρδιά μου» είπε με λυγμούς η Μέγκι Ντρίο.

«Η μητέρα μου ήθελε να εμβολιαστεί, εγώ ήθελα να εμβολιαστεί… Αυτό που έχω να πω είναι όσοι μπορούν να εμβολιαστούν», είπε πολύ συγκινημένη η Μέγκι Ντρίο.

Διαβάστε επίσης:

Ερρίκος Πετιλόν: «Ήμουν για 20-25 χρόνια στις ναρκωτικές ουσίες» (Video)

Γιάννης Τσιμιτσέλης: Έξαλλος με κριτικό κινηματογράφου – «Δεν ανέχομαι το εμετικό σας χιούμορ»

Δημήτρης Σκαρμούτσος για ναρκωτικά: «Ό,τι είχε βγει μέχρι τη δεκαετία του ’90 το έχω κάνει – Έχω σχεδόν πεθάνει 3 φορές» (Video)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 01.05.2024 07:12