search
ΠΕΜΠΤΗ 09.05.2024 16:37
MENU CLOSE

Ερρίκος Πετιλόν: «Ήμουν για 20-25 χρόνια στις ναρκωτικές ουσίες» (Video)

10.12.2021 11:35
petilon-new

Στον εθισμό που είχε στα ναρκωτικά αναφέρθηκε ο Ερρίκος Πετιλόν, αποκαλύπτοντας ότι είχε φθάσει στο σημείο να θέλει να πεθάνει.

Μιλώντας στην εκπομπή Αυτοψία, ο Ερρίκος Πετιλόν εξομολογήθηκε στον Αντώνη Σρόιτερ ότι κάνοντας χρήση ηρωίνης και κοκαΐνης, είχε αδειάσει συναισθηματικά με συνέπεια να μη θέλει να ζει.

«Ήμουν σίγουρα για 20-25 χρόνια στις ναρκωτικές ουσίες. Οι βασικές μου ουσίες ήταν η κοκαΐνη και η ηρωίνη. Ειδικά στην εποχή μου, κατά τα τέλη του ’70, ήταν μία κοινωνικά αποδεκτή ουσία»

Ταξίδευα ως νέος στη Νέα Υόρκη και σχετιζόμουν με μεγαλύτερους ηλικιακά ανθρώπους. Για παράδειγμα, ήμασταν σε ένα εστιατόριο και σε κάποια στιγμή, έβγαλαν τα μπουκαλάκια με την ουσία πάνω στο τραπέζι και έκαναν τη χρήση τους.

Από τα 25 και μετά, η οικογένειά μου και ο πατέρας μου καταστράφηκαν οικονομικά και βρέθηκα χωρίς σπίτι και χωρίς τίποτα. Η κοκαΐνη ήταν για ‘μένα ένα πανάκριβο άθλημα και δεν μπορούσα να το υποστηρίξω. Συναισθηματικά ήθελα να πεθάνω.

Από τη μία, δεν ήθελα, γιατί θα είχα πηδήξει, αλλά ήθελα κιόλας. Όταν μπήκε στη ζωή μου η ηρωίνη, η οποία έχει άλλες αντιδράσεις, από την έντονη τρέλα που ένιωσα με αυτή την κατάσταση γύρω μου, βυθίστηκα παραπάνω σε αυτή» δήλωσε μεταξύ άλλων.

Διαβάστε επίσης:

Γιώργης Τσαμπουράκης: «Στο σχολείο με φώναζαν “Χιτλερά” επειδή ήρθα από τη Γερμανία» (Video)

Γιάννης Τσιμιτσέλης: Έξαλλος με κριτικό κινηματογράφου – «Δεν ανέχομαι το εμετικό σας χιούμορ»

Δημήτρης Σκαρμούτσος για ναρκωτικά: «Ό,τι είχε βγει μέχρι τη δεκαετία του ’90 το έχω κάνει – Έχω σχεδόν πεθάνει 3 φορές» (Video)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 09.05.2024 16:37