search
ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 21:39
MENU CLOSE

Ερρίκος Πετιλόν: «Ο γιος μου με συγχώρεσε που δεν ήμουν εκεί» (Video)

17.05.2021 10:58
errikos-petilon-new

Για τον… κακό του εαυτό, τις εξαρτήσεις, τις ευκαιρίες που πέρασαν από τη ζωή του, αλλά και τη σχέση που έχει σήμερα με τον γιο του μίλησε ο Ερρίκος Πετιλόν.

«Είχα την τάση να περνάω τα όρια και να ρισκάρω», ανέφερε μεταξύ άλλων, φροντίζοντας ωστόσο να μην «μαστιγώνει» τον εαυτό του για τα λάθη που έκανε στο παρελθόν.

Επιπλέον, μίλησε για τη σχέση του με την Ούρσουλα Άντρες, δήλωσε πως του έχει λείψει η τηλεόραση και είναι ανοιχτός σε προτάσεις, ενώ αναφέρθηκε και στο βιβλίο που έχει γραφτεί για τη ζωή του. Αναφερόμενος στον γιο του, είπε:

«Έχω μετανιώσει. Η σχέση μου με τον γιο μου σήμερα είναι πολύ καλή. Με συγχώρεσε. Δε μεγάλωσε μαζί μου. Μου είχε πει η μητέρα του δε θα πω τίποτα. Εσύ θα του τα πεις όλα. Γιατί εγώ δεν ήμουν εκεί. Πρόσφατα μου είπε: “Ξέρεις κάτι; Σε έχω συγχωρέσει που δεν ήσουν εκεί”» είπε χαρακτηριστικά.

Ειδήσεις σήμερα

Χάρης Ρώμας: Τι απαντά για το σχόλιο της Ελένης Ράντου για το «Καφέ της Χαράς» (Video)

Γιάννης Ζουγανέλης για MeToo: «Όλα αυτά τα υποκείμενα είναι θρασύδειλα»

Βάνα Μπάρμπα: «Κάτω τα χέρια από τον Φιλιππίδη, αρκετά πια» – Θύελλα αντιδράσεων στα social media

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 21:38