search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 17.05.2024 16:12
MENU CLOSE

Ελένη Φωτοπούλου για Μενεγάκη: «Η συνεργασία μας έληξε άδοξα» (Video)

14.12.2021 14:09
menegaki–new

Στην παρεξήγηση που είχε με την Ελένη Μενεγάκη πριν από χρόνια αναφέρθηκε η Ελένη Φωτοπούλου.

Μιλώντας στην εκπομπή «Mega Καλημέρα», η δημοσιογράφος εκτιμά ότι η ίδια μεγαλοποίησε ένα περιστατικό το οποίο μετέπειτα χειρίστηκε με λάθος τρόπο. Αν και αυτό δεν της κόστισε επαγγελματικά, η ίδια επισημαίνει ότι την επηρέασε σε προσωπικό επίπεδο.

«Η μετάβαση ήταν απότομη γιατί η αποχώρησή μου από την τηλεόραση δεν ήταν συνειδητή επιλογή. Συνειδητή ήταν επιλογή να μην επιστρέψω αμέσως για να κάνω άλλα πράγματα.

Με την Ελένη είχα περάσει μάλλον τα πιο όμορφα χρόνια στη δουλειά. Η συνεργασία μας έληξε άδοξα. Έχει να κάνει αυτό και με δικούς μου κακούς χειρισμούς, έχει να κάνει με την κακή συγκυρία.

Όταν είσαι ένα νέο κορίτσι το γιγαντώνεις όλο αυτό στο μυαλό σου. Χειρίστηκα κάποια πράγματα λάθος. Έγινε ένα περιστατικό που το μεγαλοποίησα και πάντα σκεφτόμουν ότι δεν έπρεπε να το χειριστώ έτσι. Με την Ελένη συναντηθήκαμε και μιλήσαμε για όσα συνέβησαν τότε» ανέφερε μεταξύ άλλων.

Διαβάστε επίσης:

Μπιμπίλας για Στάθη Παναγιωτόπουλο: «Καλά έκανε ο Κανάκης και τον έδιωξε» (Video)

Κερτ Κομπέιν: Στο «σφυρί» το σπίτι που έζησε ως παιδί ο frontman των Nirvana

Κιμ Καρντάσιαν: Πρόσω ολοταχώς για τη δικηγορία;

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 17.05.2024 16:08