search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 03.05.2024 21:37
MENU CLOSE

Επεσαν τα πρώτα χιόνια στην Πάρνηθα (Video)

14.12.2021 10:35
xioni new

O χειμώνας δειχνει σιγά-σιγά τα δόντια του και στο νομό Αττικής. Πυκνή χιονόπτωση σημειώθηκε το βράδυ της Δευτέρας στην Πάρνηθα, 

Σε βίντεο από το καταφύγιο Μπάφι στην Πάρνηθα που δημοσιεύει το forecastweather Greece στο facebook φαίνεται πως ήδη το έχει στρώσει δημιουργώντας ένα πανέμορφο σκηνικό. Όπως αναφέρει η σελίδα τις επόμενες ώρες αναμένονται νέες πυκνές χιονοπτώσεις στην περιοχή.

Σύμφωνα με την πρόγνωση του καιρού ο καιρός στην Αττική θα παρουσιάσει νεφώσεις με τοπικές βροχές και στα θαλάσσια παραθαλάσσια μεμονωμένες καταιγίδες. Χιονοπτώσεις θα σημειωθούν στην Πάρνηθα με ενδεικτικό υψόμετρο τα 1000 μέτρα.

Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι βορειοδυτικοί 4 με 6, στα ανατολικά 7 και τις βραδινές ώρες πρόσκαιρα 8 μποφόρ, ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 7 έως 13 βαθμούς Κελσίου.

Διαβάστε επίσης

Πάτρα: Ιερέας δώρισε στην ερωμένη του ένα αυτοκίνητο – Πιάστηκε στα χέρια με τα παιδιά του

Αιγάλεω: Ασυνείδητος οδηγός παρέσυρε, σκότωσε και εγκατέλειψε δύο πεζούς στον Κηφισό (Video)

Καιρός σήμερα: Νέα επιδείνωση με αισθητή πτώση της θερμοκρασίας – Χιόνια και στην Αττική (Videos)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 03.05.2024 21:36