search
ΠΕΜΠΤΗ 16.05.2024 03:24
MENU CLOSE

Ράδιο Αρβύλα: Η ανάρτηση του Χρήστου Κιούση για τον Στάθη Παναγιωτόπουλο

14.12.2021 09:25
radio-arvyla-new

Κύμα οργής ξέσπασε στο διαδίκτυο έπειτα από τις αποκαλύψεις για τη δημοσιοποίηση από τον Στάθη Παναγιωτόπουλο πορνογραφικού υλικού του ιδίου και μιας κοπέλας χωρίς την συγκατάθεσή της.

Το κλίμα στην εκπομπή της Δευτέρας ήταν πολύ βαρύ για τους Ράδιο Αρβύλα, με τον Αντώνη Κανάκη να ανακοινώνει την απομάκρυνση του Στάθη Παναγιωτόπουλου από την εκπομπή, επισημαίνοντας ότι τόσο ο ίδιος όσο και οι υπόλοιποι συντελεστές είχαν πλήρη άγνοια για το περιστατικό το οποίο έκαναν σαφές ότι καταδικάζουν.

Ωστόσο, τα λόγια του Αντώνη Κανάκη περί άγνοιας φαίνεται ότι δεν έπεισαν, με αμέτρητους χρήστες στο Twitter να εκφράζουν την οργή τους.

Τι απαντά ο Χρήστος Κιούσης

«Η απάντησή μας έπρεπε να έχει φωνή και πρόσωπο. Όπως πάντα. Ράδιο Αρβύλα» έγραψε ο Χρήστος Κιούσης, μέσα από τον λογαριασμό του στο Instagram.

Λίγο νωρίτερα, στον αέρα της εκπομπής, είχε αναφέρει τα εξής:

«Είμαστε και γονείς ξέρετε. Εγώ είμαι 47 χρονών, έχω τρία παιδιά, έχω δύο κόρες, η μία 21 και η άλλη 18. Θα μπορούσε να είναι προφανώς μία κοπέλα που θα της είχε συμβεί κάτι τέτοιο και δεν θα ήθελα να φανταστώ τον εαυτό πώς θα αντιδρούσα σαν πατέρας αυτής της κοπέλας -πέρα από την προφανή στήριξη που θα μπορούσα να της προσφέρω, δεν ξέρω μετά τι θα μπορούσα να κάνω στο πλαίσιο του νόμου ή έκνομα.

Σήμερα βρέθηκα στην πολύ παράξενη θέση να πρέπει να πάρω τηλέφωνο την κόρη μου τη μεγάλη και να της πω εγώ ότι θα διαβάσεις αυτό και αυτό. Αν και είμαι πολύ σίγουρος για τον εαυτό μου και τη σχέση που έχω με τα παιδιά μου, έπρεπε να της πω εκείνη την ώρα ότι δεν θέλω να περάσει από το μυαλό σου ή να αφήσεις να σε επηρεάσει κανένας άνθρωπος ούτε μία στο εκατομμυριοστό να ήξερα κάτι τέτοιο, όχι τρία χρόνια, τρεις ώρες και να μην έκανα κάτι γι’ αυτό, να το ανεχόμουν. Όπως είμαι σίγουρος και για τους άλλους δύο».

Διαβάστε επίσης:

Γιώργος Παπαδάκης: Γιατί απουσιάζει από το studio ο παρουσιαστής και συνεργάτες του (video)

Παρατράγουδα των Hellenika Hoaxes προκαλούν αντίδραση της ΕΣΗΕΑ

GNTM 4: Η τελική 4άδα πάει ντίσκο (Photos/Video)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 16.05.2024 01:32