search
ΤΡΙΤΗ 14.05.2024 03:51
MENU CLOSE

Σοφία Βόσσου: «Τρόμαξα από την εικόνα μου – Είχα φθάσει 37 κιλά» (Video)

14.12.2021 14:46
vossoy-sofia_new

Στη σοβαρή περιπέτεια που πέρασε με την υγεία της αναφέρθηκε η Σοφία Βόσσου, αποκαλύπτοντας ότι είχε φθάσει στο σημείο να ζυγίζει 37 κιλά.

Μιλώντας στην εκπομπή Mega Καλημέρα, η τραγουδίστρια εξομολογήθηκε ότι η εικόνα της εκείνη την περίοδο, την τρόμαζε, ενώ χαρακτηρίζει τα τότε δημοσιεύματα για την κατάσταση της υγείας της, «προσβλητικά».

«Το 2021 ήταν η δυσκολότερη χρονιά της ζωής μου, γιατί ταλαιπωρήθηκα από την αρχή μέχρι και σήμερα. Πάνω που το ξεπερνούσα, με βρήκε και το σπάσιμο του ποδιού. Υπέφερα από πόνους, λύγισα, σκεφτόμουν ότι δεν έχω ποιότητα ζωής και με ενοχλούσε όλο αυτό.

Οι φίλοι μου μού έδωσαν δύναμη. Είπα στον εαυτό μου “πρέπει να ντρέπεσαι, υπάρχουν παιδάκια που είναι στα πρόθυρα του θανάτου κι άλλοι που περνάνε ανίατες καταστάσεις”.

Δεν είχα νευρική ανορεξία. Είχε κάποια στένωση το στομάχι μου και κάναμε ένα απλό χειρουργείο. Μετά έπαθα διάτρηση.

Η κόρη μου ήταν στεναχωρημένη, αλλά μου έδειχνε πως δεν συμβαίνει τίποτα. Τρόμαξα από την εικόνα μου, είχα φτάσει 37 κιλά. Ξέρεις τι είναι να βλέπεις το πόδι σου όσο είναι ο καρπός μου τώρα; Να είσαι σαν σκελετός. Τρόμαζα με την εικόνα μου. Σκελετός, κόκκαλο.

Ήξερα ότι η υγεία μου θα επανέλθει. Έλεγα: “Αν θέλει ο Θεός, να με πάρει”. Έβλεπα τα σχόλια, με στενοχώρησε η στάση του κόσμου. Τι ανθρωποφαγία ήταν αυτή; Χωρίς να ξέρεις τι περνάει ο άλλος, ένας άνθρωπος υποφέρει και τον γράφεις σκιάχτρο;» ανέφερε μεταξύ άλλων.

Διαβάστε επίσης:

Ελένη Φωτοπούλου για Μενεγάκη: «Η συνεργασία μας έληξε άδοξα» (Video)

Μπιμπίλας για Στάθη Παναγιωτόπουλο: «Καλά έκανε ο Κανάκης και τον έδιωξε» (Video)

Κερτ Κομπέιν: Στο «σφυρί» το σπίτι που έζησε ως παιδί ο frontman των Nirvana

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 14.05.2024 01:34