search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 03.05.2024 02:27
MENU CLOSE

Τραγωδία στο Καματερό: Από ξυλόσομπα προκλήθηκε η φωτιά που προκάλεσε τον θάνατο των δύο παιδιών

14.12.2021 16:40
kamatero098-new

Ανείπωτος θρήνος στο Καματερό από την τραγωδία που χτύπησε την πολύτεκνη οικογένεια που έμενε στο σπίτι στο οποίο ξέσπασε φωτιά, με αποτέλεσμα να χάσουν τη ζωή τους δύο από αυτά, 12 και 13 ετών.

Σύμφωνα με πληροφορίες, τα δύο παιδιά ήταν στο δωμάτιό τους μαζί με το δίχρονο αδελφάκι τους όταν ξέσπασε η φωτιά από την ξυλόσομπα που είχαν ανάψει για να ζεσταθουν.

Σε άλλο δωμάτιο ήταν ο μεγαλύτερος αδερφός τους, ο οποίος όταν ξέσπασε η φωτιά κατάφερε να σώσει το δυο ετών αδερφάκι του, που μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Παίδων με εγκαύματα. Τα άλλα δυο αδερφάκια του δεν τα κατάφεραν και κάηκαν. Τα υπόλοιπα παιδιά της πολύτεκνης οικογένειας ήταν εκτός σπιτιού.

Σύμφωνα με τον μεγαλύτερο αδελφό, τα αδέρφια του δεν είχαν πάει στο σχολείο, καθώς ήταν άρρωστα και είχαν μείνει στο σπίτι. Η μητέρα τους άναψε το πρωί την ξυλόσομπα και μία σπίθα ήταν αρκετή για να πιάσει φωτιά το σπίτι και να βρουν φρικτό θάνατο τα δύο αδελφάκια.

Διαβάστε επίσης:

Κίνηση τώρα: «Βουλιάζουν» οι δρόμοι – «Κόκκινο» όλο το Λεκανοπέδιο

Τίτλοι τέλους για το «Εξπρές Πήγασος» – Για διάλυση ένα αγαπημένο πλοίο

Εμβολιασμός στην εγκυμοσύνη: Απαραίτητη η τρίτη δόση τρεις μήνες μετά τη δεύτερη

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 03.05.2024 00:58