search
ΠΕΜΠΤΗ 09.05.2024 20:04
MENU CLOSE

Κίνηση τώρα: «Βουλιάζουν» οι δρόμοι – «Κόκκινο» όλο το Λεκανοπέδιο

14.12.2021 16:09
kinisi-new

Το απόλυτο χάος επικρατεί στους κεντρικούς οδικούς άξονες του Λεκανοπεδίου, με τα μεγαλύτερα προβλήματα να εντοπίζονται σε Κηφισό και Κηφισίας.

Συγκεκριμένα, έντονη κυκλοφοριακή συμφόρηση καταγράφεται στα τελευταία χιλιόμετρα της Εθνικής Οδού Αθηνών-Λαμίας στο ρεύμα προς Αθήνα καθώς και ακολούθως στη λεωφόρο Κηφισού, όπου ιδιαίτερα έντονα είναι τα προβλήματα στο ρεύμα ανόδου από Άγιο Ιωάννη Ρέντη έως τη διασταύρωση με λεωφόρο Αθηνών.

Αυξημένη είναι η κυκλοφορία των οχημάτων στα δύο ρεύματα της λεωφόρου Κηφισίας, στη Μεσογείων, στην ΑλίμουΚαρέα κυρίως στο ρεύμα καθόδου, στη λεωφόρο Ποσειδώνος κυρίως στο ρεύμα προς Αθήνα στο ύψος του Καλαμακίου, καθώς και στους δρόμους του κέντρου της Αθήνας, συμπεριλαμβανομένης της λεωφόρου Αλεξάνδρας.

Διαβάστε επίσης:
Στάθης Παναγιωτόπουλος: «Συγγνώμη» μεν, κίβδηλη δε

Deal: Πήρε από τον τραπεζίτη 60.000 ευρώ κι έφυγε! (Video)

Γιώργος Τράγκας: Όταν «προκάλεσε» τον πολιτικό και δημοσιογραφικό κόσμο – Η επίθεση στην Λιάνη, η Χρυσή Αυγή και ο κορωνοϊός (Photos/Video)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 09.05.2024 20:04