search
ΔΕΥΤΕΡΑ 29.04.2024 04:41
MENU CLOSE

Γιώργος Τράγκας: «Ήταν έτοιμος να κάνει το εμβόλιο στη Γαλλία» (video)

15.12.2021 10:48
tragkas_ekso_new

Την αποκάλυψη ότι ο Γιώργος Τράγκας σκόπευε να κάνει το εμβόλιο το αμέσως προσεχές διάστημα αλλά στη Γαλλία, έκανε μιλώντας στην εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα» ο εκπρόσωπος του Κινήματος Ελεύθεροι Άνθρωποι, Πάρις Κουρτζίδης.

Όπως είπε επίσης, ο δημοσιογράφος κόλλησε από τριπλά εμβολιασμένο συνεργάτη του στάθμου, ο οποίος είχε πάει στο γραφείο έχοντας συμπτώματα αλλά χωρίς να έχει προβεί σε διαγνωστικό έλεγχο.

Σύμφωνα με τον Πάρι Κουρτζίδη, από το στενό περιβάλλον του Γιώργου Τράγκα ανεμβολίαστοι ήταν μόνο η σύζυγός του και ο Γρηγόρης Πετράκος.

Ο συνεργάτης του Γιώργου Τράγκα παραδέχτηκε ότι έλεγε στον δημοσιογράφο να κάνει το εμβόλιο, τονίζοντας ότι δεν επρόκειτο για έναν άνθρωπο που ήταν κατά του εμβολίου.

Αντίθετα του είχε υποσχεθεί ότι μέσα στις επόμενες ημέρες θα έκανε το εμβόλιο της Moderna εκτός Ελλάδος και συγκεκριμένα στη Γαλλία, αλλά τον πρόλαβε ο κορωνοϊός…

Ο διαβητολόγος του Γιώργου Τράγκα μιλώντας χθες το βράδυ στο κεντρικό δελτίο του ΑΝΤ1 και τον Νίκο Χατζηνικολάου επανέλαβε ότι παρακαλούσε τον δημοσιογράφο να κάνει το εμβόλιο.

Όπως είπε ο γιατρός, ο Γιώργος Τράγκας δεν ήταν αρνητής του εμβολίου.

Ο Νίκος Χατζηνκολάου επικαλέστηκε δηλώσεις του Πάρι Κουρτζίδη στη ραδιοφωνική του εκπομπή, σύμφωνα με τς οποίες ο Γιώργος Τράγκας θα εμβολιαζόταν στο εξωτερικό για να αποφύγει τις κάμερες.

Διαβάστε επίσης:

Πήλιο: Κρέμασαν σκύλο σε δασική περιοχή

Κρήτη: Πεζός σταμάτησε ακυβέρνητο αυτοκίνητο για να σώσει δύο παιδιά

Ράδιο Αρβύλα: Δεν έπεισε το twitter ο Κανάκης – Ποια ποινή αντιμετωπίζει ο Στάθης Παναγιωτόπουλος (video)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΔΕΥΤΕΡΑ 29.04.2024 01:09