search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 10:45
MENU CLOSE

Ράδιο Αρβύλα: Δεν έπεισε το twitter ο Κανάκης – Ποια ποινή αντιμετωπίζει ο Στάθης Παναγιωτόπουλος (video)

15.12.2021 09:26
Radio-Arvyla-1

Μαίνονται οι αντιδράσεις για τον Στάθη Παναγιωτόπουλο μετά τις αποκαλύψεις ότι δημοσίευσε βίντεο και φωτογραφίες σε ιστοσελίδα πορνογραφικού περιεχομένου χωρίς τη συγκατάθεση της συντρόφου του.

Η κοπέλα μιλώντας χθες αποκάλυψε ότι το πρώτο από τα βίντεο ανέβηκε ενώ ήταν ακόμη σε σχέση με τον Παναγιωτόπουλο καθώς και ότι ο μουσικός παραγωγός το είχε κάνει και σε άλλες γυναίκες.

«Φαίνεται πως είχε ροπή σε αυτό γιατί από τις 20 ημέρες της γνωριμίας μας ανέβηκε το πρώτο βίντεο και φωτογραφίες και δεν το έκανε μόνο σε μένα» εξομολογήθηκε η νεαρή, μιλώντας στο STAR.

Η «κακή συγκυρία» που επικαλέστηκε ο Παναγιωτόπουλος ως «άλλοθι» για τη δράση του φαίνεται πως κρατά μία δεκαετία, σύμφωνα με την 30χρονη.

Όπως αποκάλυψε η ίδια στο Star, ο Παναγιωτόπουλος είχε κανάλι σε site πορνογραφικού περιεχομένου εδώ και 10 χρόνια με συνολικά οκτώ βίντεο και πολλές φωτογραφίες και άλλων γυναικών.

«Δηλαδή εγώ μπήκα και είδα πολύ υλικό. Είχε και ένα μπλογκ που υπάρχει μέχρι σήμερα δεν το έχει κατεβάσει» έσπευσε να συμπληρώσει το θύμα.

Η 30χρονη ανέφερε πως οι περισσότερες φωτογραφίες και τα υπόλοιπα τρία βίντεο ανέβηκαν αφού χώρισαν, ενώ τόνισε πως ο δημοσιογράφος δεν φίλτραρε καθόλου το υλικό, καθώς φαινόταν παντού η ίδια αλλά και το σπίτι του.

«Προφανώς κατάλαβα ότι είναι ο συγκεκριμένος γιατί ήταν ο μόνος κάτοχος του συγκεκριμένου υλικού και επίσης από κάποια σημεία φαίνεται εμφανέστατα και το σπίτι του και αυτό μου έκανε εντύπωση, πως δηλαδή το έκανε τόσο απροκάλυπτα. Με κατατόπισαν αρχικά, έκανα μήνυση και όλο αυτό κράτησε περίπου ένα μήνα μέχρι να μαζέψω τις αποδείξεις και τα αντίστοιχα λινκ. Αυτός ανέβασε τρία βίντεο αρχικά και αυτά αναπαρήχθησαν μέχρι και στο εξωτερικό», καταγγέλλει.

Σημειώνεται πως η κοπέλα μόλις αντιλήφθηκε πως υπάρχει υλικό δικό της στο διαδίκτυο, έκανε επώνυμη καταγγελία με αποτέλεσμα ο Στάθης Παναγιωτόπουλος να αναζητηθεί στο πλαίσιο του Αυτοφώρου, αλλά δεν εντοπίστηκε καθώς ήταν στην Αλόννησο, όπου διατηρεί σπίτι και επιχείρηση.

Επιμένουν ότι δεν γνώριζαν οι Ράδιο Αρβύλα

Οι Ράδιο Αρβύλα δια στόματος Αντώνη Κανάκη αρνήθηκαν εκ νέου χθες ότι γνώρζαν το παραμικρό για την υπόθεση.

Ο κεντρικός παρουσιαστής της εκπομπής χαρακτήρισε «παράσημο» και «επιβεβαίωση» ότι όλοι οι ακραίοι «τα έχουν μαζί τους», ενώ ανέφερε ότι «προσπερνάμε τους δημοσιογράφους συγκεκριμένων καναλιών». «Αν όμως εκεί πέρα έξω υπάρχει έστω και ένας κανονικός άνθρωπος που μπορεί να πιστεύει (ότι γνωρίζαμε), θέλουμε να τον κοιτάξουμε στα μάτια και να του πούμε: Από τη μία μας στενοχωρεί αυτό, γιατί είναι σαν όλα αυτά τα χρόνια να μην έχει γίνει κατανοητό τι είμαστε. Από την άλλη το καταλαβαίνουμε, γιατί ακόμα και εμάς μας συγκλόνισε ότι όλο αυτό το χρονικό διάστημα (δεν είχαμε καταλάβει τι γινόταν). Παρά το γεγονός λοιπόν ότι ο ίδιος ο άνθρωπος είπε ότι δεν γνωρίζαμε, παρά το ότι και η ίδια κοπέλα είπε ότι γνωρίζω ότι ούτε οι συνεργάτες ούτε οι γονείς του Στάθη γνώριζαν οτιδήποτε, πιστεύει κανείς ότι θα μπορούσαμε να είμαστε τόσο ανόητοι, τόσο υποκριτές, τόσο ηθοποιοί που να ξέραμε τι άνθρωπο είχαμε δίπλα μας και να κάναμε αυτές τις εκπομπές;», διερωτήθηκε.

Τρεντάρει στο Twitter το #cancelradioarvyla

Ωστόσο το twitter παρά τη δεύτερη μέρα εξηγήσεων από τους συνεργάτες του Στάθη Παναγιωτόπουλου δεν πείστηκε…

«Πλημμέλημα…»

Για τη νομική διάσταση της υπόθεσης μίλησε στην εκπομπή Κοινωνία Ώρα MEGA ο δικηγόρος Γιάννης Μαρακάκης

«Στην εκκίνησή του δεν φαίνεται να έγινε με κίνητρα εκδικητικά. Προφανώς ήταν μια προσωπική διαστροφή. Το θέμα μας έχει απασχολήσει και με τα ανήλικα παιδιά. Δεν θα αντιμετωπιστεί ως σεξουαλικό έγκλημα, η επαπειλούμενη ποινή είναι μέχρι δύο χρόνια. Για αυτού του τύπου τα εγκλήματα που προσομοιάζουν με βαριά σεξουαλικά εγκλήματα, η δίωξη είναι πλημμεληματική. Υπάρχει σοβαρό κενό νόμου», είπε ο κ. Μαρακάκης.

«Το αν ονομάζεται εκδικητική πορνογραφία αυτό που έγινε ή όχι είναι λίγο πιο πολύπλοκο. Το φαινόμενο ονομάζεται τεχνολογική σεξουαλική κακοποίηση. Αφορά συνήθως σε πρώην ερωτικούς συντρόφους που θέλουν να εκδικηθούν. Βλέπουμε όμως ότι γίνεται και σε σχολεία, και ίσως προέρχεται από την ανάγκη να ανήκει κάπου το παιδί. Επίσης υπάρχει η περίπτωση να γίνει χακάρισμα της συσκευής κάποιου», ανέφερε από την πλευρά της η διευθύντρια του CSI Institute – κλινική εγκληματολόγος, Κέλλυ Ιωάννου.

«Άπαξ και ανέβει κάτι στο διαδίκτυο, δεν σβήνεται, δε χωράει εκεί blanco. Το delete δεν ισχύει. Δεν ξέρουμε ποιος έχει κατεβάσει το υλικό στη συσκευή του και να το οικειοποιηθεί. Πλέον, όμως, η τεχνολογία έχει εξελιχθεί στο αντίστροφο κομμάτι της και εντοπίζονται. Κάθε φωτογραφία έχει ψηφιακά ίχνη», πρόσθεσε η κ. Ιωάννου.

«Πλέον είναι πιο εύκολο να φτάσουμε σε κάποιον που συλλέγει πορνογραφικό υλικό, αλλά αυτό αφορά σε περιπτώσεις με ανήλικους», τόνισε ο κ. Μαρακάκης.

«Κάθε βδομάδα έχουμε 2-3 περιστατικά revenge porn»

«Σε εβδομαδιαία βάση έχουμε 2-3 τέτοια περιστατικά με revenge porn, και στις περσότερες περιπτώσεις έχει συμβεί όταν το θύμα ήταν ανήλικο. Δε φταίει το θύμα, αλλά είναι σημαντική η εμπιστοσύνη. Βλέπω ότι οι περισσότερες γυναίκες εκβιάζονται και στο να γίνει η λήψη του υλικού, ειδικά στις περιπτώσεις των ανηλίκων», σημείωσε η κ. Ιωάννου.

«Οι δράστες δεν έχουν επίγνωση των κυρώσεων, γιατί δεν υπάρχουν κυρώσεις», τόνισε ο κ. Μαρακάκης.

Διαβάστε επίσης:

Καιρός σήμερα: Βροχές, ισχυροί βοριάδες και πτώση της θερμοκρασίας – Έρχονται χιόνια και στην Αθήνα (Videos)

Σεισμός: 4,1 Ρίχτερ ταρακούνησαν το Λασίθι

Εορτολόγιο: Ποιοι γιορτάζουν σήμερα 15 Δεκεμβρίου

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 10:45