search
ΚΥΡΙΑΚΗ 28.04.2024 05:23
MENU CLOSE

Στάθης Παναγιωτόπουλος: Συγκλονίζει η γυναίκα που τον κατήγγειλε – «Σκέφτηκα να αυτοκτονήσω»

14.12.2021 21:07
265942165_450350139972468_580322463151934790_n

Σε νέες αποκαλύψεις προχωρά η πρώην σύντροφος του Στάθη Παναγιωτόπουλου που ήρθε αντιμέτωπη με μια νοσηρή κατάσταση όταν έμαθε πως ο πρώην συνεργάτης των Ράδιο Αρβύλα έκανε διαρροή βίντεο και εικόνων της με ερωτικό περιεχόμενο σε πορνογραφικές ιστοσελίδες.

«Προσπάθησε να με ξεγελάσει για δεύτερη φορά και να μου λέει ψέματα για να αποσύρω τη μήνυση προσπαθώντας πάλι να εκμεταλλευτεί τα αισθήματά μου», καταγγέλλει, μεταξύ άλλων, στην εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου, T-live, η 30χρονη γυναίκα, η οποία συγκλονίζει λέγοντας τα εξής: «κάποια στιγμή μου μπήκαν σκέψεις για να δώσω τέλος στη ζωή μου, δεν είναι η μόνο η ντροπή που νιώθεις αλλά και η προδοσία».

Αποκαλύπτει ότι από τις πρώτες 20 ημέρες της σχέσης τους άρχισε να δημοσιοποιεί προσωπικές στιγμές. Όταν ρωτήθηκε η γυναίκα εάν επικοινώνησε με τους συντελεστές της εκπομπής «Ράδιο Αρβύλα» απάντησε: «Οι ίδιοι δεν ήξεραν. Δεν ήξερε κανείς».

Η γυναίκα μίλησε ακόμη και για τον συναισθηματικό εκβιασμό που υπέστη από τον Στάθη Παναγιωτόπουλο: «συναισθηματικά με εκβίασε όπως και τώρα δηλαδή αισθάνομαι άσχημα γιατί είχα κάποια αισθήματα γι αυτόν τον άνθρωπο και αισθάνομαι άσχημα γι’ αυτό που συμβαίνει τώρα».

Διαβάστε επίσης

Χάρις Αλεξίου για το κάψιμο βιβλίων: «Εξευτελιζόμαστε σε όλο τον κόσμο» (Video)

Μετρό: Σκηνές συνωστισμού στους σταθμούς μετά από τηλεφώνημα για βόμβα

ΠΟΥ: Η μετάλλαξη Όμικρον εξαπλώνεται ταχύτερα από οποιαδήποτε άλλη

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΚΥΡΙΑΚΗ 28.04.2024 01:15