search
ΔΕΥΤΕΡΑ 06.05.2024 19:41
MENU CLOSE

Χάρις Αλεξίου για το κάψιμο βιβλίων: «Εξευτελιζόμαστε σε όλο τον κόσμο» (Video)

14.12.2021 20:48
xaris_alexiou

To βράδυ της Κυριακής 12 Δεκεμβρίου, σε συγκέντρωση διαμαρτυρίας πίσω από τα δικαστήρια της Χαλκίδας, διαδηλωτές, ανάμεσα στους οποίους και γονείς, έκαψαν μέσα σε μεταλλικό κάδο το βιβλίο του Ευγένιου Τριβιζά, το οποίο αφορά στην περίοδο της πανδημίας.

Το εν λόγω βιβλίο μοιράστηκε στα σχολεία και προσπαθεί μέσα από τον ιδιαίτερο τρόπο γραφής του Ευγένιου Τριβιζά να ευαισθητοποιήσει γονείς και μαθητές για την κατάσταση της πανδημίας που βρίσκεται στη ζωή μας εδώ και δύο χρόνια.

Οι διαδηλωτές χαρακτηρίζουν το βιβλίο του Ευγένιου Τριβιζά μέσο προπαγάνδας, ενώ στη διαμαρτυρία τους έκαψαν επίσης μάσκες και συσκευασίες self test.

H Χάρις Αλεξίου θέλησε να πάρει θέση για το εν λόγω περιστατικό δημοσιεύοντας ένα βίντεο, διάρκειας περίπου 40 δευτερολέπτων, στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, όπου σχολιάζει την απόφαση των διαδηλωτών να κάψουν τα βιβλία του Ευγένιου Τριβιζά, χαρακτηρίζοντας την κίνηση αυτή «εξευτελιστική».

Είδα στις ειδήσεις ένα βίντεο, να καίνε τα παιδικά βιβλία που έγραψε ο Τριβιζάς. Δεν είναι σωστά πράγματα αυτά. Όποιος και να έχει δίκιο, η μία πλευρά ή η άλλη πλευρά, κάπου θα υπάρχει ένας λόγος για να στηρίζει ο καθένας την άποψή του. Δεν είναι ωραίο πράγμα αυτό. Ας μην εξευτελιζόμαστε σε όλο τον κόσμο, γιατί αυτή η εικόνα θα ταξιδέψει παντού» τονίζει η επιτυχημένη τραγουδίστρια, ενώ στη λεζάντα του post της σημειώνει: «Ψυχραιμία παιδιά».

Διαβάστε επίσης:

Στάθης Παναγιωτόπουλος: «Συγγνώμη» μεν, κίβδηλη δε

Στάθης Παναγιωτόπουλος: Και νέα καταγγελία από τραγουδίστρια (Video)

Deal: Πήρε από τον τραπεζίτη 60.000 ευρώ κι έφυγε! (Video)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΔΕΥΤΕΡΑ 06.05.2024 19:40