search
ΣΑΒΒΑΤΟ 11.05.2024 14:22
MENU CLOSE

Κρατερός Κατσούλης στον Αρναούτογλου: «Έχουν γραφτεί τέρατα για τον χωρισμό μου» (Video)

16.12.2021 10:17
krateros-katsoylis-new

Στον χωρισμό του με την Κατερίνα Καραβάτου ο οποίος σχολιάστηκε ποικιλοτρόπως αναφέρθηκε ο Κρατερός Κατσούλης.

Καλεσμένος του Γρηγόρη Αρναούτογλου στην εκπομπή “The 2night Show”, ο ηθοποιός τόνισε ότι δεν έχουν αλλάξει πάρα πολλά μετά από αυτήν τους την απόφαση, καθώς οι δυο τους κατάφεραν να διατηρήσουν μια καλή σχέση και επαφή για τα παιδιά τους.

Αναφερόμενος δε, στα δημοσιεύματα που κυκλοφόρησαν για τον χωρισμό τους, ο Κρατερός Κατσούλης κάνει λόγο για… τέρατα φαντασίας, αποκαλύπτοντας ότι λίγο έλειψε να κινηθεί νομικά.

«Ο χωρισμός δεν είναι τόσο μεγάλη αλλαγή. Πιο πολλές φορές είναι στην φαντασία παρά στην πραγματικότητα. Φανταζόμαστε ότι θα είναι πολύπλοκο, δύσκολο και ζοφερό ενώ στην πραγματικότητα είναι αυτό που είπαμε στα παιδιά μας. Ότι δεν πρόκειται να αλλάξει τίποτα.

Αυτό αν δεν το συμφωνήσουν οι δύο, δεν πρόκειται να γίνει. Πρέπει να χαιρόμαστε όταν ακούμε για ανθρώπους που έχουν κάνει μια προσωπική υπέρβαση και να έχουν μια καλή σχέση.

‘Έχουν γραφτεί τέρατα, ευτυχώς φλερτάροντας την κόκκινη γραμμή κι εκεί που σκέφτεσαι να πάρεις τηλέφωνο τον δικηγόρο. Είναι ωραίο να μάθουμε κάποια στιγμή ότι και μία καλή ιστορία είναι ενδιαφέρουσα. Δεν χρειάζεται να ψάξεις, να βρεις, να δημιουργήσεις και να εφεύρεις μια ολόκληρη ιστορία» ανέφερε μεταξύ άλλων.

Διαβάστε επίσης:

Ελένη Γερασιμίδου: Η ερώτηση για την κόρη της που την εκνεύρισε (Video)

Eurovision 2022: Ποια θα εκπροσωπήσει την Ελλάδα (Photos/Video)

Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους για Metoo: «Βασανίστηκα πολύ για να μιλήσω, αλλά μου έφυγε ένα βάρος»

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 11.05.2024 14:14