search
ΔΕΥΤΕΡΑ 13.05.2024 20:45
MENU CLOSE

Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους για Metoo: «Βασανίστηκα πολύ για να μιλήσω, αλλά μου έφυγε ένα βάρος»

15.12.2021 19:31
papaxaralabous098-new

Άκρως εξομολογητική διάθεση είχε η δημοφιλής ηθοποιός Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους που βρέθηκε καλεσμένη στο Στούντιο 4 της ΕΡΤ.

Μιλώντας στη Νάνσυ Ζαμπέτογλου και τον Θανάση Γκουντάρα η Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους αναφέρθηκε στο #metoo, τις καταγγελίες, αλλά και το πως ένιωσε εκείνη, όταν αποφάσισε να ανοίξει την καρδιά της και να εξομολογηθεί όλα αυτά που πέρασε με τον Πέτρο Φιλιππίδη.

Οι καταγγελίες της ίδιας, της Λένας Δροσάκη και της Πηνελόπης Αναστασοπούλου άνοιξαν τον ασκό του Αιόλου για τον Πέτρο Φιλιππίδη και τις μαρτυρίες που τον έστειλαν στη φυλακή.

Όπως η ίδια ανέφερε χαρακτηριστικά: «Ήμουν προετοιμασμένη για ότι ακολούθησε το metoo και κράτησε λίγο. Δεν ξέρω ποια ήταν η στιγμή που πήρα την απόφαση να μιλήσω, νομίζω ότι δεν υπήρξε μία στιγμή αλλά σαν να προετοιμαζόταν. Δεν ξέρω πως έγινε… Ήταν σαν να ήταν έτοιμο. Βασανίστηκα πολύ για να μιλήσω. Φυσικά και ενημέρωσα την οικογένεια μου ότι σκοπεύω να κάνω κάτι, δεν γίνεται να το κάνεις μόνος σου. Δεν έφυγε όμως το βάρος από πάνω μου».

«Νομίζω ότι για να φτάσεις και να πεις ότι έφυγε από πάνω σου ένα βάρος, θέλει δουλειά, θέλει διαδρομή, δεν γίνεται τόσο απλά. Απλά επειδή το είπες… Η απάντηση στο «γιατί τώρα;» είναι το «γιατί τώρα γίνεται»! Γιατί τώρα ακούει κάποιος».

Διαβάστε επίσης:

Έκτορας Μποτρίνι: Ξέσπασε κατά των σεφ – «Μάγκες, η εικόνα δεν τρώγεται, πάρτε το χαμπάρι»

Ελένη Μενεγάκη: «Ήμουν τριών μηνών έγκυος και απέβαλα – Μετά πήγα στην εκπομπή, ήμουν ερείπιο ψυχολογικά» (Video)

Μαρία Κίτσου: «Έχει ξεπεράσει τα όριά μου – Θα κινηθώ νομικά» (Videos)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΔΕΥΤΕΡΑ 13.05.2024 20:44