search
ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 23:49
MENU CLOSE

Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους: Δεν είναι τώρα η ώρα να μιλήσω

31.10.2021 17:52
papaxaralambous

Για τις καταγγελίες που έχουν δει τα φώτα της δημοσιότητας για τον χώρο του θεάτρου μίλησε η Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους, σε συνέντευξή που παραχώρησε στο Secret των «Παραπολιτικών», με αφορμή τη θεατρική παράσταση «Good People».

«Επιλέγω να μη μιλάω, γιατί θέλω να ειπωθούν κάποια πράγματα όταν έρθει η ώρα τους. Και αυτή η ώρα δεν είναι τώρα. Γιατί, αν πω κάτι τώρα, θα μικρύνει το γεγονός. Δεν ξέρω αν θα καθαρίσει ο καλλιτεχνικός χώρος αλλά η προσπάθεια και μόνο είναι πολύ σημαντική», επισήμανε η ηθοποιός.

Σε ερώτηση για το αν πιστεύει φταίει η κακή ανατροφή των αντρών από τα σπίτια τους που έχει οδηγήσει σε τέτοιες κακοποιητικές συμπεριφορές, η ηθοποιός σχολίασε: «Αυτό συμβαίνει πολλά χρόνια. Απλά τώρα φωτίζεται περισσότερο γιατί μας ενοχλεί. Το πρόβλημα δεν βρίσκεται μόνο στην ανατροφή των ανδρών αλλά και στην ανατροφή των γυναικών. Ξεκινάει πρώτιστα από τη γυναίκα, όταν αυτή θεωρεί ότι είναι κτήμα του άνδρα. Πρέπει λοιπόν να αλλάξει πρώτα η ανατροφή των γυναικών. Αν η γυναίκα μεγαλώσει με τη νοοτροπία ότι είναι κτήμα και τρόπαιο ενός άνδρα, αυτό είναι το πρώτο βήμα για την κακοποίηση».

«Τα παιδιά μεγαλώνουν με αυτά που βλέπουν, όχι με αυτά που τους λέμε»

«Αν είσαι κτήμα κάποιου, εννοείται ότι αυτός μπορεί να σε κάνει ό,τι θέλει. Αλλά αυτό πρέπει να αλλάξει από τη γυναίκα. Το πως μια μάνα και ένας πατέρας μεγαλώνουν το κορίτσι. Και το αγόρι κατ’ επέκταση» συμπληρώνει η Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους.

«Καμιά φορά δεν χρειάζεται να λέμε πολλά. Τα παιδιά μεγαλώνουν με αυτά που βλέπουν, όχι με αυτά που τους λέμε. Αν ένα παιδί βλέπει βία και ξύλο στους γονείς του, θα το κάνει και αυτό. Όσοι χτυπούν κάπου το έχουν δει», κατέληξε.

Διαβάστε επίσης:

Τουρκία: Φρεγάτα σε απόσταση αναπνοής από το «Nautical Geo» στην Ανατολική Μεσόγειο (Video)

Κορωνοϊός: 2.727 νέα κρούσματα και 44 θάνατοι – Αυξήθηκαν οι διασωληνωμένοι

Καιρός: Από Πέμπτη …επιστρέφει η άνοιξη – Πρόβλεψη Καλλιάνου

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 23:47