search
ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 02:06
MENU CLOSE

«Γη της ελιάς»: «Τέτοιο μίσος είχα απέναντι στις γυναίκες» – Σοκάρει ο Μπουρδέκας

31.10.2021 17:01
bourdekas_gi_tis_elias

Για τη σωματική κακοποίηση που βίωσε από τη μητέρα του και το μίσος που του δημιουργήθηκε στις γυναίκες μίλησε ο ηθοποιός Θοδωρής Μπουρδέκας, στο περιοδικό «Ok».

Ο ηθοποιός που συμμετέχει στην καθημερινή σειρά του Ανδρέα Γεωργίου στο Mega «Η γη της ελιάς», είπε: «Έχω συγχωρέσει τη μητέρα μου και τώρα έχουμε καταπληκτικές σχέσεις γιατί κατάλαβα ότι είχε περάσει δύσκολα όταν ήταν παιδί. Αλλά αυτά που πέρασα με έκαναν να μισήσω τα κορίτσια και να θέλω να τα πονέσω. Αυτός ήταν και ο λόγος που δεν είχα κάνει σχέση μέχρι τα 23 μου».

«Μέχρι τότε δεν ήθελα καν να κοιμάμαι στο ίδιο κρεβάτι με μία κοπέλα. Ένιωθα άβολα. Αυτό που έκανα, λοιπόν, ήταν να τους πουλήσω παραμύθι μέχρι να ικανοποιήσω τη σεξουαλική επιθυμία μου και μετά να σηκωθώ και να φύγω. Μου έχει τύχει να κυνηγάω μια κοπέλα για δύο μήνες, να την κάνω να χωρίσει, να κοιμηθούμε μαζί και μετά να τη χωρίσω. Τέτοιο μίσος είχα απέναντι στις γυναίκες! Όταν, λοιπόν, βρήκα μια κοπέλα και την αγάπησα κι εγώ, μου ήταν πολύ δύσκολο μετά να χωρίσω», ανέφερε ο ηθοποιός.

Απαντώντας σε ερώτηση για «το χειρότερο πράγμα που έχεις κάνει σε μια γυναίκα;», είπε: «Έχω κάνει τα χειρότερα! Αλλά κάποιοι μένουν στα χειρότερα και κάποιοι γίνονται πιο δυνατοί. Νομίζω ότι το χειρότερο το έκανα στην πρώην μου και ήταν ότι ήμουν χειριστικός απέναντί της. Ντρέπομαι που το λέω, αλλά έπαιξα πολύ με τα συναισθήματα και την ψυχολογία της, σε σημείο που της είχα πει: “Αν με χωρίσεις, θα αυτοκτονήσω“. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα εκείνη να κλαίει βλέποντάς με να της λέω ότι θα πάρω ένα μαχαίρι και θα το καρφώσω στην καρδιά μου, να κλαίω κι εγώ και όλο αυτό το σκηνικό να το έχω κάνει επίτηδες για να την τουμπάρω και να μη με αφήσει. Ήταν πολύ άσχημο αυτό που έκανα και το έχω μετανιώσει χίλιες φορές! Αυτό που κρατάω είναι ότι μετά το τέλος αυτής της τόσο τοξικής σχέσης έμεινε πολλή αγάπη. Παρόλο που χωρίσαμε, τη νοιάζομαι πολύ –το ίδιο και εκείνη– και θα την ευχαριστώ πάντα που με έμαθε ν’ αγαπάω τις γυναίκες».

«Μου κόστισε πολύ ο χωρισμός μου»

Τον Ιανουάριο, ο Θοδωρής πριν ακόμα του γίνει η πρόταση για τη «Γη της ελιάς», χώρισε από μια σχέση τριών χρόνων. «Έψαχνα τρόπο διαφυγής. Παρόλο που ήταν κοινή απόφαση γιατί συνειδητοποιήσαμε ότι δεν ταιριάζαμε, είχαμε άλλες ιδέες και άλλα μυαλά, μου κόστισε πολύ ο χωρισμός. Ήταν μια τόσο τοξική σχέση που ενώ θέλαμε να χωρίσουμε δεν μπορούσαμε να ζήσουμε ο ένας μακριά από τον άλλο. Υπήρχαν ζήλιες και τσακωμοί. Μπορεί να της έλεγα “Θα βγω με τους φίλους μου” και να μου απαντούσε “Όχι, δεν θα πας. Είμαστε ζευγάρι και θα πάμε μαζί”. Μέχρι και από την κολλητή μου, που την ξέρω από μικρό παιδί, με είχε απομακρύνει γιατί τη ζήλευε παθολογικά και μία φορά που έμαθε ότι κάνουμε γυμναστική στην πιλοτή της πολυκατοικίας την πήρε και την έβρισε. Μιλάμε για χοντρά σκηνικά», είπε.

«Εγώ μέχρι τότε δεν είχα κάνει σχέση και δεν ήξερα πώς να λειτουργήσω. Ένιωθα ότι αυτό το πράγμα με καταπιέζει και αντιδρούσα καταπιέζοντάς την κι εγώ. Για να σου δώσω να καταλάβεις, μου έγινε πρόταση με πολλά χρήματα για να πάω στην Ιταλία να κάνω κάποιες φωτογραφίσεις με μαγιό. Της το λέω και της προτείνω κιόλας να έρθει μαζί μου. Τελικά δεν πήγα γιατί δεν ήθελε το αγόρι της να φοράει κοντά μαγιό και μου πέρασε κι εμένα την εντύπωση ότι δεν είναι σωστό να το κάνω. Μου έγιναν πολλές σοβαρές προτάσεις κατά τη διάρκεια αυτής της σχέσης που τις απέρριψα, γι’ αυτό και τώρα έχω αποφασίσει να είμαι δεκτικός σε ό,τι καινούριο μού παρουσιάζεται», συνέχισε.

Διαβάστε επίσης:

Φθινοπωρινές εκπτώσεις από Δευτέρα – Πότε «πέφτουν» Black Friday και Cyber Monday

Τόκιο: Πανικός στο τρένο – 15 τραυματίες από επίθεση με μαχαίρι και οξύ (Video)

Ζέτα Δούκα: «Λύγισε» σε συνέντευξη – «Την αλλαγή του #metoo δεν θα τη δούμε τώρα» (Video)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 02:01