search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 17:35
MENU CLOSE

Η Γη της Ελιάς: Η αγωγή και το τεστ DNA

28.10.2021 13:40
gi-tis-elias-1

Οι εξελίξεις διαδέχονται η μία την άλλη σήμερα το βράδυ στη «Γη της ελιάς», που θα προβληθεί στις 21:00, στο MEGA.

Ο Λυκούργος με την Αντιγόνη κάνουν αγωγή κατά του Ισίδωρου, προκειμένου να τον αναγκάσουν να προχωρήσει στην εξέταση DNA. Η Ιουλία είναι πληγωμένη που ο Στάθης γιόρτασε την επέτειό του με την Αρετή και τον αποφεύγει, ενώ αυτός δεν έχει ιδέα τι μπορεί να της συμβαίνει. Λίγο αργότερα, η Αρετή βρίσκει το κραγιόν της Ιουλίας μέσα στο αμάξι του Στάθη κι αμέσως του ζητάει εξηγήσεις. Ο Λυκούργος μιλά με τον άντρα της κόρης του στο τηλέφωνο, και τρομάζει από τις φρικτές απειλές που ακούει.

Σκηνοθεσία: Αντρέας Γεωργίου

Σενάριο: Βάνα Δημητρίου

Παίζουν: Αφροδίτη Λιάντου, Liam Ireland και ο Νίκος Γαλανός

Πρωταγωνιστούν: Πασχάλης Τσαρούχας, Αντιγόνη Κουλουκάκου, Τάσος Ιορδανίδης, Δώρα Χρυσικού, Έλενα Χριστοφή, Πανίκος Πηλάλης, Ιφιγένεια Τζόλα, Διονύσης Παπανδρέου και συμβολαιογράφος ο Μάξιμος Μουμούρης, Αντωνία Χαραλάμπους, Αλέξανδρος Μαρτίδης, Ιφιγένεια Πιερίδου, Μανώλης Κλωνάρης, Στέφανη Χαραλάμπους, Γιάννης Κρητικός, Αλέξανδρος Σκουρλέτης, Αντιγόνη Νεοφύτου, Σπύρος Νικολαΐδης, Ήβη Νικολαΐδου, Θοδωρής Μπουρδέκας, Ιζαμπέλλα Φούλοπ

Guest: Μαρία Φιλίππου

Διαβάστε επίσης:

Εντείνεται ο ανταγωνισμός στις Over The Top υπηρεσίες

Σάκης Μουμτζής: Αντιδράσεις για την ανάρτηση του αρθρογράφου της «Καθημερινής» – «Θα μας πείτε ότι και οι ζωές των Τούρκων μετράνε»

Ιστορίες επιτυχίας στο Open

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 17:35