search
ΔΕΥΤΕΡΑ 29.04.2024 04:09
MENU CLOSE

Σάκης Μουμτζής: Αντιδράσεις για την ανάρτηση του αρθρογράφου της «Καθημερινής» – «Θα μας πείτε ότι και οι ζωές των Τούρκων μετράνε»

27.10.2021 10:07
moumtsis

Πολλές ήταν οι αντιδράσεις για το άστοχο και ακραίο ρατσιστικό tweet του αρθρογράφου της «Καθημερινής» και του liberal Σάκη Μουμτζή.

«Σε λίγο είμαι σίγουρος πως θα έχετε πρωτοσέλιδο ‘και οι ζωές των Τούρκων μετράνε’», έγραψε στο Twitter επικρίνοντας το πρωτοσέλιδο της Εφημερίδας των Συντακτών για την αιματηρή καταδίωξη στο Πέραμα, ο αρθρογράφος.

Ο γνωστός φιλοκυβερνητικός και ακραίος κατά καιρούς αρθρογράφος σε άλλο tweet έγραψε: «Δεν καταδίωξαν Ρομά. Καταδίωξαν κακοποιούς. Καλλιεργείτε από την πλευρά σας ένα χυδαίο ρατσισμό».

Ο Σάκης Μουμτζής έχει ταχθεί από την αρχή στο πλάι του Άδωνι Γεωργιάδη και την υποστήριξη των επτά εμπλεκομένων αστυνομικών στη φονική καταδίωξη στο Πέραμα. Σε μεγάλη απόσταση δηλαδή από τη θέση της κυβέρνησης.

Διαβάστε επίσης:

Πρετεντέρης για τη Φώφη Γεννηματά: «Μια γενναία γυναίκα – πέρασε στην ιστορία»

Πολάκης για τη Φώφη Γεννηματά: «Ποτέ δεν σε θεώρησα εχθρό»

Η Φώφη Γεννηματά, το Σύμφωνο Συμβίωσης και η αξιοπρέπεια

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΔΕΥΤΕΡΑ 29.04.2024 01:09