search
ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 12:02
MENU CLOSE

Καταδίωξη στο Πέραμα: Μήνυμα για ηρεμία από τον πατέρα του νεκρού 18χρονου – «Σας παρακαλώ μην κάνετε ζημιές» (Video)

27.10.2021 09:42
pateras_roma_new

Ξεχειλίζει η οργή στην κοινότητα των Ρομά για τον θάνατο του 18χρονου, ο οποίος έπεσε νεκρός από τις σφαίρες των αστυνομικών κατά την αιματηρή καταδίωξη στο Πέραμα.

Τις τελευταίες μέρες, συνεχή είναι τα επεισόδια Ρομά με δυνάμεις της αστυνομίας ενώ χθες, Τρίτη, πραγματοποίησαν πορεία διαμαρτυρίας κλείνοντας και τα δύο ρεύματα της εθνικής οδού Αθηνών-Κορίνθου, στα Μέγαρα.

Ανάλογες συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας, με αποκλεισμό δρόμων έγιναν και στο 95ο χιλιόμετρο στο ύψος του Ζευγολατιού αλλά και στον αυτοκινητόδρομο Κορίνθου-Καλαμάτας, στον κόμβο των Αρφαρών στην Μεσσηνία.

Την ίδια ώρα, ο πατέρας του αδικοχαμένου 18χρονου στέλνει το δικό του μήνυμα για ηρεμία και αυτοσυγκράτηση καλώντας τους πολίτες να μην επιδίδονται στην πρόκληση επεισοδίων.

@panagiotismelaxrinos

Ο πατέρας του Νίκου σας παρακαλεί να μην κάνετε ζημιές στους Έλληνες πολίτες και σας ευχαριστεί για την συμπαράσταση θέλει μόνο δικαιοσύνη από το κράτος

♬ πρωτότυπος ήχος – Tik Toker

Συγκεκριμένα, σε βίντεο που κυκλοφορεί στα κοινωνικά δίκτυα, ο άντρας ζητά σε ένδειξη διαμαρτυρίας για την απώλεια του Νίκου Σαμπάνη, να κλείσει ο κύκλος των ζημιών και των επεισοδίων.

«Είμαι ο πατέρας του Νίκου Σαμπάνη και θέλω μια χάρη από εσάς τους Έλληνες πολίτες: να μην κάνετε ζημιές. Σας ευχαριστούμε όλους για τον Νίκο», λέει ο πατέρας του νεαρού.

Πριν από λίγες ώρες, η οικογένεια του 18χρονου, που σκοτώθηκε από αστυνομικά πυρά, ζητούσε να αποδοθεί δικαιοσύνη.

Την ίδια ώρα, το πρωί της Τετάρτης απολογούνται οι επτά αστυνομικοί που αντιμετωπίζουν την κατηγορία της ανθρωποκτονίας από πρόθεση με ενδεχόμενο δόλο.

Μάλιστα, το βράδυ της Τρίτης, αποκαλύφθηκε από τους διαλόγους ανάμεσα στο Κέντρο της ΕΛ.ΑΣ. και τους αστυνομικούς της ομάδας ΔΙΑΣ ότι και εντολή για τερματισμό της καταδίωξης είχε δοθεί επανειλημμένα αλλά και πώς οι αστυνομικοί γνώριζαν ότι οι πολίτες που επέβαιναν στο αυτοκίνητο ήταν Ρομά.

Διαβάστε επίσης:

28η Οκτωβρίου: Ο 9χρονος Τάσος θα παρελάσει μόνος του – Είναι ο μοναδικός μαθητής του Μαθρακίου (Photos)

Ύστατο αντίο στη Φώφη Γεννηματά: Σε λαϊκό προσκύνημα από τις 10 το πρωί η σορός της

Κορωνοϊός: Ποια μέτρα και πότε θα πάρει η κυβέρνηση για την αντιμετώπιση του 4ου κύματος

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 12:01