search
ΠΕΜΠΤΗ 18.04.2024 11:32
MENU CLOSE

Ζέτα Δούκα: «Λύγισε» σε συνέντευξη – «Την αλλαγή του #metoo δεν θα τη δούμε τώρα» (Video)

31.10.2021 16:12
Ζέτα Δούκα: «Παγκόσμια Ημέρα Κωλοτούμπας», το σχόλιό της για τη συνέντευξη Μενδώνη (Photo) - Media

Βούρκωσε στον αέρα της εκπομπής «Χαμογέλα και πάλι» η Ζέτα Δούκα.

Η γνωστή ηθοποιός και παρουσιάστρια, η οποία έχει καταγγείλει συνάδελφό της για κακοποιητική συμπεριφορά στο θέατρο, συγκινήθηκε με το βίντεο που είχαν ετοιμάσει για εκείνη στην εκπομπή.

Όταν ρωτήθηκε για το αν έχει αλλάξει κάτι μετά τις απανωτές καταγγελίες στον καλλιτεχνικό χώρο , απάντησε: «Συζητάμε για όσα έχουν συμβεί αλλά συζητάμε τόσο όσο. Είναι κουβέντες που έχουν μία ουσία. Δεν είναι μόνο ο καλλιτεχνικός χώρος που έχει κάνει μια εκκαθάριση. Είναι και άλλοι χώροι. Τα θύματα δεν μιλάνε όλα αλλά μιλάνε πολλά. Ο ισχύον ποινικός κώδικας δεν ποινικοποιεί όλες τις πράξεις».

«Αυτές είναι πράξεις που δεν θα μπορούσαν να οδηγηθούν στον εισαγγελέα. Τα πρόσωπα αυτά δεν μπορούν να είναι υπόδικα. Για τον άνθρωπο που έχω καταγγείλει εκκρεμεί η απόφαση του Σωματείου των Ηθοποιών για τη διαγραφή του», τόνισε η Ζέτα Δούκα.

«Όλα θα πάνε καλά. Ο κόσμος προχωράει. Η κοινωνία αλλάζει. Όποιος έχει εξουσία πρέπει να καταλάβει ότι δεν είναι κάτι περισσότερο από κάποιον άλλον. Είμαστε όλοι ίσοι. Δεν θα δούμε τώρα την αλλαγή αλλά ίσως τα παιδιά μας την καταφέρουν. Εμείς οφείλουμε να βάλουμε ένα λιθαράκι», ήταν το αισιόδοξο μήνυμα που έστειλε.

Στη συνέχεια, αναφέρθηκε στα παιδικά βιβλία που έχει γράψει: Το «Έλλα και Άλλυ – Είσαι φίλη μου» και το «Έλλα και Άλλυ – Είσαι δυνατή», «μιλούν για τη δύναμη της φιλίας, την αποδοχή της διαφορετικότητας».

«Είναι η πρώτη μου απόπειρα να μιλήσω στα παιδιά. Προσπαθώ και εγώ να βάλω το δικό μου λιθαράκι σε σχέση με αυτό που θέλω να δω και στις μέρες μου αλλά και στις μέρες που θα μεγαλώνουν τα παιδιά μου και τα παιδιά των άλλων», εξήγησε, μεταξύ άλλων.

Διαβάστε επίσης:

Κωνσταντίνος Βασάλος: Έκπληξη στον …αέρα – Εισέβαλε στο πλατό με τούρτα η Βαλαβάνη (Video)

Θεσσαλονίκη: Νεκρός διανομέας φαγητού που παρασύρθηκε από αυτοκίνητο

Κοζάνη: Σεξιστικό κήρυγμα του Μητροπολίτη – Για το πώς να κρατούν οι γυναίκες «το στόμα τους κλειστό» (Video)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 18.04.2024 11:30