search
ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 11:49
MENU CLOSE

Τόνυ Δημητρίου: «Μου είχε πει η Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους ότι είχε παρενοχληθεί»

12.03.2021 12:06
Τόνυ Δημητρίου: «Μου είχε πει η Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους ότι είχε παρενοχληθεί» - Media

 

Στην εκπομπή «Πάμε Δανάη!» μίλησε το πρωί της Παρασκευής ο Τόνυ Δημητρίου, αναφερόμενος – μεταξύ άλλων- στο κίνημα #MeToo και τις κατηγορίες για βία και παρενόχληση στον χώρο του θεάτρου.

Ο ηθοποιός αποκάλυψε, μάλιστα, ότι ο ίδιος είχε γνώση της περίπτωσης της Άννας Μαρίας Παπαχαραλάμπους, χωρίς ωστόσο να έχει εικόνα για το μέγεθος της κατάστασης.

«Το γνώριζα με το ήξερα έχει τεράστια απόσταση, είπε αναφορικά με τις φήμες για κακές συμπεριφορές στο θέατρο, προσθέτοντας:

«Το θέατρο είναι μια δουλειά με πάθος, αλλά όταν φτάνουμε σε επιθέσεις είναι κάτι άλλο. Επίσης είναι διαφορετικό κάποιου να του αρέσουν τα κορίτσια, και άλλος να τα κλειδώνει στα καμαρίνια. Πώς να θίξω κάτι που δεν έχει πει το θύμα;

Χαίρομαι πολύ που άνοιξαν τα στόματα. Ήξερα για μία περίπτωση που μου είχε πει το ίδιο το άτομο ότι πιέζεται, πριν από 15 χρόνια. Δεν ήξερα λεπτομέρειες, γιατί θα είχα πει να πάει στην αστυνομία. Μου είχε πει η Παπαχαραλάμπους ότι είχε παρενοχληθεί αλλά δεν ήξερα το μέγεθος» τόνισε. 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 11:48